Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
293 доба війни: поліція Прикарпаття продовжує забезпечувати правопорядок в області
Опубліковано 13 грудня 2022 року о 13:01

Безпекова ситуація в області наразі стабільно контрольована. Всі правоохоронці працюють в режимі воєнного часу. Піших патрулів побільшало у зв’язку з відсутністю вуличного освітлення. Поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок.  


Ворог продовжує обстрілювати інфраструктуру нашої країни. Через це вимушене відключення енергопостачання триватиме і надалі. 


В усіх райвідділах та відділеннях поліції  облаштовані пункти обігріву громадян. У випадку довготривалих відключень електропостачання, мешканці можуть  зарядити тут свої гаджети, зігрітись, отримали допомогу від правоохоронців. Підрозділи поліції Івано-Франківщини цілодобово відкриті. 


Нагадуємо, у разі перебоїв на спецлінії "102" ви можете звертатися до поліції за резервним номером 067-345-00-15 та безпосередньо за номерами телефонів чергових частин територіальних відділів/відділень поліції:https://bit.ly/3B63b1v


Окрім цього на території області функціонують Пункти Незламності. Про найближчий такий пункт у вашій територіальній громаді можна дізнатися на сайті: https://nezlamnist.gov.ua/.
Щоби вулиці міст, сіл та селищ залишались безпечними, поліцейські несуть службу в посиленому режимі. На нічні патрулювання продовжують заступати додаткові наряди. Вони слідкують за порядком у населених пунктах та на автошляхах нашої області. 


Звертаємось до водіїв, будьте обережними за кермом! Не порушуйте ПДР, дотримуйтесь швидкісного режиму та дистанцій між транспортними засобами. 
Наполегливо просимо бути обачними й  пішоходів. В темну пору доби використовуйте світловідбивачі на одязі.

На усіх в’їздах до області працюють блокпости, де несуть службу працівники поліції. Правоохоронці перевіряють документи та автомобілі усіх, хто в’їжджає на територію області. Усі громадяни, які викликають навіть найменший сумнів, додатково перевіряються.

Не зважаючи на часткові відключення електроенергії оператори служби 102 цілодобово приймають повідомлення від громадян. Так, за минулу добу до поліції  Прикарпаття надійшло близько 500 звернень, а від початку війни 169 079.

Пам’ятайте! Якщо ви помітили безпілотник, ракету чи літак, не викладайте фото чи відео у соцмережі. Така інформація допомагає російським загарбникам. Будьте відповідальними. Обов’язково  повідомляйте про побачене поліцію. 

Правоохоронці закликають громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Якщо  чуєте сирену, зберігайте спокій та пройдіть в укриття чи максимально безпечне місце. 

Будьте відповідальні за своє життя та життя близьких!  Разом ми переможемо темряву


Сектор комунікації

 поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux