Портал в режимі тестування та наповнення
Зі щирими побажаннями, подяками та почесними грамотами: прикарпатських поліцейських привітали з їх професійним святом
Опубліковано 04 липня 2022 року о 15:50

Сьогодні, 4 липня, в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулися урочистості з нагоди відзначення 7 – річниці Національної поліції України. Кращих поліцейських нагороджено подяками та грамотами.

Урочисті заходи розпочалися з Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих героїв на війні. Опісля до гостей та особового складу з вітальним словом звернувся начальник поліції Івано-Франківщини Сергій Безпалько: «Сьогодні ми відзначаємо 7-му річницю з дня створення Національної поліції України, але, на жаль, уперше в час війни. 24 лютого росія відкрито розпочала повномасштабну війну проти України. Ми не мали права на паніку та страх. Позаду уже 130 днів героїчного протистояння українського народу кривавому загарбнику. Ми вже здивували світ, об’єдналися, щоб зробити неможливе заради мирного, вільного і демократичного майбутнього. У цих непростих умовах весь особовий склад Національної поліції України цілодобово стоїть на сторожі захисту держави та безпеки громадян, поліцейські на рівні з іншими військовими та силами тероборони захищають територіальну цілісність та суверенітет України. На жаль, для поліції Прикарпаття ці акти агресії не пройшли безслідно. Ми втратили 20 своїх героїв, справжніх синів України, які ціною власного життя виконали наказ командування. Також близько тисячі наших працівників поліції виявили бажання вирушити на допомогу своїм побратимам та стати на захист суверенітету та територіальної цілісності Батьківщини. У найважчий час випробувань для України ми демонструємо неймовірну згуртованість. Сьогодні я дякую кожному поліцейському за ту службу, яку ви несете щодня. Бажаю усім міцного здоров'я, миру, успішної служби, впевненості у завтрашньому дні та довгих років життя у процвітаючій європейській державі. Разом до перемоги. СЛАВА УКРАЇНІ».

За дорученням Голови Національної поліції України Ігоря Клименка, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірності Присязі поліцейського, присвоєно спеціальне звання поліції, достроково, посмертно «капітана поліції» Паньківу Віктору Ярославовичу (командиру взводу №2 роти поліції особливого призначення. Пагони передав очільник поліції Сергій Безпалько дружині та сестрі загиблого героя.

Привітати поліцейських із їх професійним святом прийшли голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, заступник міського голови Івано-Франківська Руслан Гайда, керівники силових і судових структур та органів виконавчої влади.

Кращих співробітників підрозділів обласної поліції відзначено грамотами та подяками Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківської області, Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради, а також Івано-Франківської міської ради.

А також за високі показники у діяльності, успішне й зразкове виконання службових обов’язків, відданість Присязі, високий професіоналізм імена кращих поліцейських, держаних службовців та фахівців занесено на Дошку пошани обласної поліції.

Наприкінці Сергій Безпалько подякував гостям та наголосив на подальшій тісній співпраці задля безпеки громадян та перемоги України! 

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux