Портал в режимі тестування та наповнення
«Захист прав людей - пріоритетне завдання поліції»: керівник поліції Івано-Франківщини Сергій Безпалько під час зустрічі з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини
Опубліковано 17 лютого 2023 року о 19:26

17 лютого Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець з робочим візитом відвідав Івано-Франківськ. На заходах були присутні очільник поліції області Сергій Безпалько та співробітники управління дотримання прав людини. 

У рамках візиту Дмитро Лубінець представив Представницю Уповноваженого ВРУ з прав людини в Івано-Франківській області Євгенію Мнишенко. Окрім цього напередодні робоча група перевірила ізолятори тимчасового утримання осіб області та соціальні заклади. 
«В рамках перевірки одного із закладів психоневрологічного характеру було знайдено прострочені харчові продукти. Я завжди підкреслюю, що держава взяла на себе зобов’язання піклуватись про таких громадян. Тому, користуючись нагодою я хотів подякувати представникам Національної поліції в Івано-Франківській області. Адже як тільки мій представник викликав слідчо - оперативну групу на місце, поліцейські оперативно приїхали, зафіксували факти порушення. Надалі вони проводитимуть розслідування», - розповів Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець. 



Очільник обласної поліції Сергій Безпалько наголосив, що захист прав людей залишається пріоритетним завдання поліції. На території області розташовано 3 ізолятора тимчасового тримання, куди особу поміщають у встановленому законодавством порядку. Кожній особі працівники поліції забезпечують конституційні права незалежно від статусу чи матеріального становища:  «Коли люди перебувають в місцях несвободи, вони не перестають бути громадянами України. І поліція повинна захищати також їхню безпеку. Тому усі територіальні підрозділи ГУНП в Івано-Франківській області забезпечені системою відеофіксації та архівації, яка знижує рівень будь - яких неправомірних дій, а також захищає і працівників поліції від протиправних звинувачень зі сторони громадян. Підрозділи ІТТ облаштовані системою «Custody Records». Вона цілодобово фіксує усі дії, що відбуваються з людьми, котрі перебувають у місцях несвободи», - підсумував начальник поліції Івано-Франківської області Сергій Безпалько.


Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux