Портал в режимі тестування та наповнення
За минулу добу в автопригодах травмувалися троє людей (ФОТО)
Опубліковано 09 лютого 2018 року о 10:42

У зв’язку з погіршенням погодних умов, які значно ускладнюють дорожній рух, поліція застерігає водіїв та пішоходів бути максимально уважними на дорогах. Вчорашні дорожньо-транспортні пригоди, у яких потерпіли пішохід, пасажир та водій, зареєстровано у Тисменицькому та Коломийському районах. У всіх автопригодах водії за висновками проведеного медосвідчення були тверезими.

У с. Ямниця близько 15 години водій автівки "Мерседес Віто" 1984 р.н., житель обласного центру, рухаючись у напрямку м. Галич автодорогою державного значення "Мукачево-Львів", виїхав на ліву смугу попутного руху, де допустив зіткнення із автомобілем "Део Ланос", під керуванням 37-річного бурштинця. Внаслідок ДТП пасажир "Део Ланос", однорічний хлопчик, отримав травми та доставлений до медичного закладу. Йому діагностували закриту черепно-мозкову травму.

Ще одна аварія трапилася 8 лютого біля 20 год. 35 хв. у м. Тисмениця на автодорозі «Івано-Франківськ-Тернопіль. Водій автомобіля «Хюндай Акцент», 1982 р. н., житель Івано-Франківська, рухаючись з м. Івано-Франківськ в сторону м. Тисмениця, не вибравши безпечної швидкості руху та, не оцінивши складну дорожню обстановку в умовах снігових опадів, допустив занос автомобіля на зустрічну смугу руху. У результаті зіткнення із маршрутним мікроавтобусом "Мерседес-Бенц 611", яким керував 60-річний житель одного з околичних сіл Івано-Франківська, водій легковика із діагнозом: ЗЧМТ, забій правої ноги доставлений до лікарні.

 

Ввечері, 8 лютого, близько 22.00 год. водій 1967 р.н., житель Коломийського району, рухаючись в напрямку м. Івано-Франківськ на відрізку автодороги в с. Глибока Коломийського району, здійснюючи нерегулярні перевезення мікроавтобусом «Богдан А-09202», в умовах недостатньої видимості через снігопад, допустив наїзд на пішохода 1953 р.н., жительку с. Глибока, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги. В результаті чого жінку госпіталізували в Коломийську ЦРЛ із діагнозом перелом лівої стегнової кістки, струс головного мозку. 


За усіма випадками дорожніх пригод поліція проводить перевірку.

СК ГУНП
в Івано-Франківській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux