Портал в режимі тестування та наповнення
У прикарпатській поліції серед команд підрозділів відбулися змагання з рукопашного бою (ФОТО)
Опубліковано 04 травня 2018 року о 19:58

Сьогодні, 4 травня, на базі Тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області відбулися  змагання з рукопашного бою серед особового складу територіальних відділів та відділень поліції, спеціальних підрозділів ГУНП в області, а також    управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Перед початком заходів  відбулося  урочисте відкриття змагань. З вітальним  словом за дорученням начальника  ГУНП в області  звернувся заступник начальника Василь Кіцелюк: «Сподіваюся на вашу належну професійну підготовку, яку буде оцінено суддями. Бажаю перемоги усім учасникам змагань, але я впевнений, що  переможе  найсильніший».  

Відтак  команди  розпочали  поєдинки. За перемогу змагались правоохоронці територіальних відділів та відділень  поліції, поліцейські роти поліції особливого призначення, роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ», управління корпусу оперативно-раптової дії (УКОРДу)  ГУНП в області, а також  Управління патрульної поліції Івано-Франківської області.  

За результатами змагань в командній першості серед територіальних підрозділів 3 місце посіла команда Верховинського  відділення, 2 місце –  Коломийського  відділу, а першість здобула команда Долинського  відділення поліції.

Серед спеціальних підрозділів 3  місце зайняла команда роти патрульної поліції особливого призначення  ГУНП в Івано-Франківській області; 2-місце команда  роти  патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ»,  а перше місце  виборола команда  УКОРДу  ГУНП в  області. 

Судили змагання суддя національної категорії з рукопашного бою Дмитро Таргонін та суддя з рукопашного бою Борис Василенко.

За результатами змагань в особистій першості серед працівників відділів та відділень поліції у різній ваговій категорії від 65 до 85 кг  переможцями стали працівники Верховинського ВП – Михайло Корчук, Тисменицького ВП –  Cергій Дем'янів, Долинського ВП –  Михайло Фамилюк,  Косівського ВП –  Іван Ватаманюк, Коломийського ВП – Микола Ребенчук.

За результатами змагань в особистій першості серед працівників спеціальних підрозділів  у  ваговій категорії від 65 до 90 кг переможцями стали:

Роман Кирста, Павло Вітер,  Іван Шевчик, Михайло Ющук, Назар Протас  та Максим Дикун з УКОРДу  ГУНП в області,  працівники  роти  «Івано-Франківськ» - Назар  Кікоть та Василь Ярмович та Андрій Пататюк з Верховинського відділення поліції.  

Після змагань переможці  та призери нагороджені кубками,  медалями та дипломами, які вручив, привітавши переможців,  Василь Кіцелюк.

«Я переконаний, що судді прийняли правильні рішення та перемогли найсильніші. Нам є над чим працювати, призові  місця будуть мінятися в майбутньому і ми маємо потужний спортивний потенціал підтвердженням чого є результати цих змагань», - зазначив Василь Мирославович.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux