Портал в режимі тестування та наповнення
У прикарпатській поліції психологи запроваджують нову рубрику
Опубліковано 02 лютого 2018 року о 17:56

«Психологія в дії», під такою назвою рубрики  користувачі нашого сайту  зможуть ознайомлюватися з цікавими та різними теми психологічної спрямованості.   

 

 Перша тема: «Ми не можемо вирішити всі проблеми, але ми можемо змінити своє ставлення до них».

Фрази, які ми повинні говорити собі щодня!

  1. Молодець! Ми повинні образно плескати себе по спині за те, що ми намагаємося зробити кожен день, за те, ким прагнемо стати. Навіть, якщо у нас не все виходить, принаймні ми намагаємося і повинні час від часу собі потурати.
  2. Без перешкод на дорозі не обійтися – це нормально. Ми всі будемо стикатися з труднощами, але саме так ми і вчимося. Ніщо ніколи не буде так, як ми хочемо, та це не означає, що ми рухаємося в неправильному напрямку. Хоча іноді дійсно потрібно звернути, щоб знайти кращий шлях.
  3. Життя – не перегони. Ми не можемо постійно конкурувати з усіма, немов це перегони, і нам потрібно першим прийти до фінішу. Ми просто повинні бігти так швидко, як можемо, і продовжувати дивитися вперед і рухатися вперед.
  4. Бійтеся, але все одно робіть. Якщо б ми переставали все робити, тому що нам страшно, ми б мало чого домагалися . Страх – це частина нашого життя, і єдиний спосіб подолати його – це просто йти далі і робити те, що лякає нас, особливо, якщо це наблизить нас до того життя, яке ми хочемо.
  5. Деяким людям не судилося залишитися в твоєму житті. Ми будемо зустрічати безліч людей, які не будуть залишатися в нашому житті, як би ми цього не хотіли. Замість того, щоб намагатися зрозуміти, чому  вони не можуть залишитися, прийміть це – таке життя. Може Всесвіт хоче замінити цих людей на когось кращого, а може Вам потрібно навчитися бути одному якийсь час.
  6. Глибина вашої любові сьогодні дорівнює глибині ваших ран завтра.  Перш ніж безтурботно віддавати свої серця людям і викладатися для них, нам потрібно зрозуміти, чи дійсно вони варті того болю і страждань, які можуть прийти разом з любов’ю до них.
  7. Ми не можемо вирішити всі проблеми, але ми можемо змінити своє ставлення до них. Ми не можемо контролювати все, що з нами відбувається. Але ми можемо контролювати свою реакцію на те, що відбувається з нами. Якщо ми зможемо керувати своїми емоціями, ми зможемо краще справлятися з якимись труднощами, і нам стане трохи легше жити.
  8. Не погоджуйтесь на менше. Не залишайтеся на роботі, яку ви ненавидите, не одружуйтеся і не виходьте заміж за того, кого не любите, не залишайтеся друзями з людьми, які принижують вас. Життя може бути хорошим, якщо ми вирішимо не погоджуватися на те, що заважає нашому щастю.
  9. Час лікує все. І наша біль, зрештою,  піде, наші помилки будуть пробачені, наші серця зціляться, наш розум знайде спокій.
  10.   Ми не одні. Ми ніколи не одні у своїй битві, ми не самотні у своєму житті.  Ми завжди знайдемо людей, які хочуть бути поруч, підтримувати нас і щиро любити. Іноді нам здається, що ми одні, але це просто гра нашого розуму, який намагається змусити нас повірити, що життя складніше, ніж воно є насправді.

 

І ПАМЯТАЙТЕ!

«Роби  що можеш, з тим, що маєш, там де ти є»  ( Т. Рузвельт)

Головний психолог ВСГРПЗ УКЗ

 в Івано-Франківській області,

майор поліції  Левицька Р.Д.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux