Портал в режимі тестування та наповнення
Пам'ять про загиблих правоохоронців завжди у наших серцях (ФОТО)
Опубліковано 22 серпня 2018 року о 13:44

Сьогодні родини загиблих правоохоронців, товариші по службі, особовий склад та керівництво поліції Івано-Франківщини вшанували загиблих працівників при виконанні службових обов’язків.

22 серпня Україна відзначає День  пам’яті  загиблих працівників міліції та поліції, які віддали свої життя за захист прав і свобод громадян у боротьбі із злочинністю та захисті територіальної цілісності України. У Книгу Пам’яті записані імена 24 прикарпатських правоохоронців  з часів Незалежності.

Поминальні заходи розпочав т.в.о. начальника ГУНП в  Івано-Франківській області Василь Кіцелюк: «У глибокій скорботі ми згадуємо кожного загиблого нашого працівника. На їх вчинках, які є  прикладом  мужності й відваги вірного служіння Українському народові, виховується молоде покоління правозахисників. Минуло 4 роки, але незагоєною  раною залишається у серцях загибель на Донеччині 14 наших бійців. Це трагічні сторінки  найновітнішої історії України. Пам’ятаємо всіх. Щиро співчуваємо Вам, матері, дружини і діти.  Ви знаєте, що керівництво управління   завжди Вас  підтримує   і допомагає».

Відтак пам’ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до Пам’ятника працівникам органів внутрішніх справ.

 

Матір  загиблого працівника  Марія Лисенчук згадує: «Роки їдуть, а серце за сином не перестає боліти. Він залишився у памяті посміхненим, щирим, красивим. Дуже любив свою роботу і товаришів. Він казав, мамо, ми такі дружні, як родина.  За тиждень до цієї трагедії, я говорю з ним по телефону і питаю: як ти, хлопці? - А він каже: «Ми святкуємо моє друге День народження". Я здивувалася кажу, як? А він розказує, що куля летіла прямо в мене, а попала в руку товаришеві. Мене вже мало не бути. Але, на жаль, на велике урочисте релігійне свято Вознесіння, доля його не вберегла і він з хлопцями загинув у вертольоті біля Словянська». 

 

Поминальні заходи за загиблими  завершилися  панахидою у каплиці Святого Великомученика Георгія Побідоносця.    

 

 Сектор комунікації

Головного управління Національної поліції

в Івано-Франківській області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux