Портал в режимі тестування та наповнення
Оголошується конкурс на посаду начальника відділу ресурсного забезпечення та озброєння управління логістики та матеріально-технічного забезпечення
Опубліковано 14 червня 2019 року о 15:55

Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади. Йдеться про посаду заступника начальника управління – начальника відділу ресурсного забезпечення та озброєння управління логістики та матеріально-технічного забезпечення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Загальні умови

 

Посадові обов’язки: Забезпечує виконання покладених на УЛМТЗ завдань щодо створення належних умов праці працівникам, забезпечення озброєнням, боєприпасами, речовим майном, устаткуванням, інструментом, обладнанням, канцелярськими товарами, бланковою продукцією, меблями, засобами зв’язку, оргтехнікою. У межах наданих повноважень та компетенцій складає поточні та перспективні плани роботи УЛМТЗ. Організовує своєчасне постачання озброєння, боєприпасів, військово - хімічного майна з метою якісного та своєчасного забезпечення ним підрозділів ГУНП. Уносить керівництву ГУНП пропозиції щодо розподілу (перерозподілу) видатків державного бюджету, передбачених на матеріально-технічне забезпечення, у розрізі структурних та підпорядкованих  підрозділів ГУНП, бюджетних програм та кодів економічної класифікації видатків. Здійснює особистий прийом громадян, розглядає заяви, листи громадян та іншу кореспонденцію, що надходить до УЛМТЗ, дає доручення щодо своєчасного їх вирішення в установленому порядку. Входить до складу тендерного комітету ГУНП, згідно розподілу обов’язків між членами тендерного комітету є заступником голови.

 

Умови оплати праці: посадовий оклад у розмірі 6700, надбавки та доплати відповідно до Закону України «Про державну службу»

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду: безстроково(на постійній основі)

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання: копія паспорта громадянина України, копії документів про освіту (нотаріально завірені), письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2), до якої додається резюме у довільній формі, письмова заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки, заяву про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання, заповнена особова картка встановленого зразка, декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, оригінал посвідчення атестації щодо про володіння державною мовою та резюме у довільній формі подати до  01 липня  2019 року.

 

Дата, час і місце проведення конкурсу: 03 липня 2019 року, 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 15.

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу: Марчук Тетяна Володимирівна, т. (0342) 79-03-62.

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1.

Освіта

Вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра

 

2.

Досвід роботи

досвід роботи на посадах державної служби категорій „Б” чи „В ” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років

 

3.

Володіння державною мовою

вільно

 

Професійна компетентність

 

 

 

1.

Знання сучасних інформаційних технологій

вміння використовувати комп’ютерне обладнання та офісну техніку

 

 

2.

 

3.

 

 

4.

 

5.

 

Командна робота та взаємодія

 

Якісне виконання поставлених завдань                                                   

 

Сприйняття змін

 

Особистісні компетенції

 

вміння працювати в команді

 

вміння працювати з інформацією

 

 

виконання плану змін та покращень

 

наполегливість у роботі

 

 

Професійні знання

 

 

1.

 

 

2.

Знання законодавства

 

 

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданням та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

Конституція України, ЗУ “Про державну службу”, ЗУ “Про запобігання корупції”

 

ЗУ “Про Національну поліцію”, Укази Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, розпорядчі документи НПУ та МВС України, інші нормативно-правові акти, інструктивні та методичні документи, що регулюють діяльність УЛМТЗ.

         

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux