Портал в режимі тестування та наповнення
Начальник поліції Франківщини вручив подяки активісту «Франківськ 112» і поліцейським
Опубліковано 15 січня 2019 року о 10:45

Володимир Голубош відзначив громадського активіста за допомогу в створенні телеграм-платформи #ifpolice. Крім того, відзнаки отримали поліцейські, які проявили особисту ініціативу, самовідданість, наполегливість і високий професіоналізм при виконанні посадових обов’язків.

Нагородження відбулося сьогодні, 15 січня, під час відеоселекторної наради керівництва поліції Івано-Франківщини.

За активну громадську позицію  та допомогу поліції у створенні телеграм-платформи #ifpolice нагороджено подякою Богдана Пашковського.

Нагадаємо, у мережі Телеграм створено @ifpolice_bot - це Бот Головного Управління Нацполіції в Івано-Франківській області, що розташоване на Сахарова, 15. Ботова сторінка прикріплена до чату «Франківськ 112», де часто з тими чи іншими проблемами звертаються прикарпатці або ж повідомляють про проблеми на дорогах області та інші злочини. Відтак, 1) поліція реагує на важливі повідомлення через Бота; 2) надсилає важливу інформацію у «Франківськ 112» від імені Бота; 3) кожен можете зв'язатися з поліціє у Телеграмі, написавши Боту приватне повідомлення, але звісно пріоритетною є «лінія 102».

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність при розслідуванні та документуванні злочину щодо незаконного збагачення осіб подяками нагороджено підполковника поліції Василя Приймака (заступника начальника відділу розслідування особливо важливих злочинів слідчого управління), а також старшого лейтенанта поліції Дмитра Слободяна (старшого слідчого відділу розслідування особливо важливих злочинів слідчого управління).

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, професійну майстерність, що виразилась у розкритті та затриманні особи, яка вчинила умисне вбивство Володимир Голубош відзначив лейтенанта поліції Ігоря Тисяка (інспектора взводу №1 роти №1 батальйону управління патрульної поліції в Івано-Франківській області) та капрала поліції Івана Мацко (поліцейського взводу №2 роти тактико-оперативного реагування УПП в Івано-Франківській області).

Крім того, нагороджено відзнакою  Командувача об’єднаних сил «Козацький хрест» 3 ступеня майора поліції Володимира Левика (старшого інспектора з особливих доручень чергової частини управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування). 

 

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, активну життєву позицію, значний особистий внесок в діяльність відділу служби «102 нагороджено грамотою Тетяну Калину (оператора комп’ютерного набору першої категорії відділу служби «102» УОАЗОР ГУНП в Івано-Франківській області).

Поліцейські подякували, додавши, що це посилений стимул до роботи.

 

 

Сектор комунікації

 поліції Івано-Франківщини

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux