Портал в режимі тестування та наповнення
Безпечне місто: на Прикарпатті запрацювала ще одна поліцейська станція
Опубліковано 26 серпня 2022 року о 11:32

25 серпня у Калуській територіальній громаді офіційно розпочала роботу перша поліцейська станція. Її відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції Прикарпаття, представників місцевої та обласної влади, народного депутата та благодійників. На поліцейській станції працюватиме четверо поліцейських. Вони забезпечуватимуть правопорядок в навколишніх мікрорайонах та селах. Загалом під їхньою опікою перебуватиме 25 тисяч місцевих мешканців.

У відкритті станції взяли участь керівництво поліції Прикарпаття, представники влади різних рівнів, меценати, представники благодійного фонду «Підгір’я» та місцеві мешканці, які з нетерпінням очікували відкриття цього безпекового осередку в Калуші.

Просторе приміщення з сучасним, новим ремонтом, де нині є все необхідне для роботи, – цю поліцейську станцію, у буквальному розумінні, створювали спільними зусиллями.

Ця поліцейська станція стала першою в Калуській територіальній громаді. А ідея її створення виникла ще торік. Тоді планували покрити відеонаглядом всю територію ТГ. Війна не завадила планам, а лише відтермінувала їх у часі. Відтепер у Калуській територіальній громаді буде безпечніше. А правоохоронці зможуть скоріше виїжджати на виклики людей. Адже за сприяння благодійного фонду «Підгір’я», працівникам поліцейської станції придбали новий службовий автомобіль та 50 відеокамер.

«Безпека людей - понад усе! Особливо зараз, коли в країні війна. Я вас запевняю, що поліція буде більш мобільнішою і якнайкраще виконувати свої професійні обов’язки. Адже окрім автомобіля, ми також отримали півсотні сучасних відеокамер, які будуть інтегровані в систему «Безпечного міста», тобто більше території буде покрито відеоспостереженням. І це тільки початок. Мешканці громади та тимчасово переселені особи мають почувати себе у безпеці. Дякуємо кожному, хто долучився до створення цього безпекового осередку. Зокрема, благодійному фонду, народному депутату Олегу Марусяку, представникам місцевої влади та облдержадміністрації. Ми будемо виконувати з честю та гідністю всі поліцейські функції», - зазначив очільник поліції Прикарпаття Сергій Безпалько.

На поліцейській станції працюватиме четверо поліцейських. Вони щоденно захищатимуть права 25 тисяч людей. Капітан Юрій Яцущак на зв’язку з громадянами буквально цілодобово.

Каже, поліцейська станція необхідна в першу чергу громадянам. Адже їм не доведеться звертатись за допомогою в відділення поліції, що знаходиться за кілька кілометрів. Поліція відтепер завжди поруч.

Станція знаходиться за адресою: місто Калуш, бульвар Незалежності, 6.

Продовжуємо служити та захищати людей заради спільної перемоги! 

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux