Портал в режимі тестування та наповнення
З Днем Гідності та Свободи!
Опубліковано 21 листопада 2023 року о 10:35

Сьогодні Україна відзначає одну з ключових дат нашої новітньої  історії — 10-ту річницю Революції Гідності. «Цей день є символом сили, вольової рішучості та непохитної віри у європейське майбутнє", - написав у своєму Telegram-каналі Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За це десятиліття Україна і всі ми - громадяни та державні інституції - пройшли вражаючий шлях. Ми визначили свій вибір: свобода, гідність та незалежність, - підкреслив очільник МВС України. 

"Роль системи МВС – це не лише забезпечення правопорядку, але й захист основних цінностей.  Захист як на передовій — зі зброєю, так і системна та кропітка робота на всіх рівнях та структурах" - зазначив він

Україна відзначає Свято Гідності та Свободи як історичний доказ споконвічного прагнення Українського народу жити у вільній європейській країні.

Під час Помаранчевої революції 2004 року ми відстояли своє право вільно обирати владу на чесних виборах, а під час Революції Гідності ми зробили свій геополітичний вибір європейського майбутнього нашої держави.

Гідність людини та свобода нашої країни й нашого вибору – стали для нас засадничими цінностями життя. І сьогодні ми як європейська нація складаємо іспит, щоб їх захистити від ворога, який прийшов на нашу землю, аби повернути нас у минуле до своєї кривавої недоімперії.

Та історичний процес не повернути назад. Наші звитяжні Сили безпеки та оборони дають люту відсіч московським окупантам на полі бою на всіх фронтах за неймовірної підтримки українського народу та всього вільного світу. Серед них і бійці Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби України, які нищать ворога щодня, а також рятувальники Державної служби надзвичайних ситуацій, які рятують людей з полум’я війни та розміновують деокуповані території.

Ми крок за кроком визволяємо наші міста й села, крок за кроком, як би важко нам не було, наближаємо нашу майбутню Перемогу, в яку віримо, як і в щасливе вільне мирне майбутнє нашої України.

Зі святом, дорогі українці!

Слава Україні! Героям Слава!

Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux