Портал в режимі тестування та наповнення
Володимир ПИЛИПІВ у рубриці #ThinBlueLine
Опубліковано 03 травня 2019 року о 14:32

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області у спеціальній рубриці «Тонка синя лінія» (англ. #ThinBlueLine) розповідатиме про поліцейських, які служать і захищають прикарпатців і вдень, і вночі.

Кожна розповідь – знайомство з правоохоронцем і його службою. Щотижня ми знайомитимемо вас з особовим складом поліції Івано-Франківщини.

Продовжує нашу рубрику старший лейтенант поліції інспектор аналітичної групи роти поліції особливого призначення ГУНП в Івано-Франківській області Володимир Пилипів.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

34-річний поліцейський народився на Тлумаччині там і мешкає. У 2003 пішов на Службу в Збройні сили України і тоді зрозумів, що наступний крок – правоохоронні органи. Для цього активно займався спортом і вчився, а в 2005 році приєднався до органів МВС. Спочатку служив міліціонером окремої спеціальної роти судової міліції «Грифон», в 2011 році став командиром відділення роти цього підрозділу, а за два роки – командиром взводу. У цей час здобув вищу освіту та отримав офіцерське звання. Після працює в роті поліції особливого призначення. Задоволений і каже, що думок про інший підрозділ чи взагалі звільнення з органів не було. В цьому заслуга і сім’ї, адже дружина і дві дочки неабияк підтримують Володимира, чекають, коли він повернеться додому і зрозумінням відправляють на роботу у вихідний день.

Правоохоронні органи обрав, бо хотів працювати у силовому блоці. Пригадує ситуацію, коли на завданні по охороні фізичної особи їх обстріляли з РПГ. На щастя, ніхто не травмувався, але раніше таке не траплялося, тому адреналін словами не описати. Та головне, впевнений наш герой, вчасно відреагувати і зробити висновки на майбутнє.

На питання «Що найбільше подобається в роботі, а що – не подобається?» відповів:

«У нас хороший колектив, а підрозділ не стоїть на місці, а постійно розвивається. Ми всі один за одного стоїмо у будь-яких ситуаціях. Не подобається те, що мало часу на особисте життя, хоча рідні все розуміють».

Щодо робочого дня, то працює Володимир в складі групи швидкого реагування, а це постійні виклики – складнішого характеру. Крім робочих змін є ще тактична, фізична, медична і вогнева підготовки, щоб навики не втрачалися, а лише покращувалися. Володимира з колегами часто залучають до охорони громадського порядку, тому бути в тонусі є обов’язком.

Цитата:

«Життя — як водіння велосипеда. Щоб зберегти рівновагу, ти повинен рухатися!» Альберт Айнштайн.

Хобі:

Володимир полюбляє у вільний час грати у футбол з друзями, а ще відпочивати з сім’єю і готувати для дружини з донечками шашлик.

Читає:

Зізнається, що мало читає, але як би банально це не звучало, часто перечитує «Кобзар» Тараса Шевченка.

Страва:

Стейк.

Довідково:

«Тонка синя лінія» – це соціальний рух, який прийшов до України зі штатів. Там це символ місця поліції у суспільстві – тонка грань між законом і анархією. В Україні ініціативу започаткували восени 2017 року. Ініціаторами виступили поліцейські спільно із ветеранами АТО. Це соціальний рух. Коли громадяни і поліцейські спілкуються та допомагають один одному, підтримують один одного.

#ThinBlueLine – це приклад взаємодії та підтримки, яку громадяни США та інших країн висловлюють поліцейським.

Читайте також:

Володимир ГОЛУБОШ у рубриці #ThinBlueLine 

Алла БОЙЧУК у рубриці #ThinBlueLine 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux