Портал в режимі тестування та наповнення
Володимир Голубош та Олег Костенко запрошені на змагання до рятувальників, показали вправність гасіння пожежі (ФОТО)
Опубліковано 20 липня 2018 року о 19:31

Сьогодні начальник Головного управління Нацполіції в області Володимир Голубош та  керівник управління патрульної поліції в області Олег Костенко за запрошенням  начальника  Управління ДСНС в області, прийшли на змагання до колег з визначення кращого пожежного рятувальника Прикарпаття, які відбулися за міжнародним форматом «Firefighter Combat Challenge».

Змагання проводили, щоб підвищити свій професійний рівень та удосконалити  майстерність з оперативної готовності до дій у екстремальних ситуаціях, зокрема при виникненні пожеж, різних природних катаклізмах, тощо.

Серед запрошених  -  заступник голови Івано-Франківської ОДА Роман Маланій, начальник Головного управління Національної поліції в області Володимир Голубош та начальник Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Олег Костенко.

Зі стартом нелегких спортивних випробувань учасників привітав начальник обласного управління з надзвичайних ситуацій  Володимир Чернецький та побажав перемоги найсильнішим. Професійну майстерність та фізичну підготовку продемонстрували 23 команди-учасниці змагань.

За умовами змагань рятівники показали себе як швидко та вправно вони можуть піднятися на висотку багатоповерхівки  по висувній драбині,   укласти рукавний скаток у контейнер, продемонстрували уміння ведення влучної  стрільби  з пожежного рукава та навики з евакуації потерпілих.

Цікаво, що у таких силових змаганнях участь узяли і жінки-рятівниці. А ще - поруч з дорослими, свою спритність доводили  і діти, долаючи такі ж етапи як і дорослі рятувальники. За здобуті досягнення вони отримали  призи та грамоти.

Традиційно найкращих та найвправніших визначали за номінаціями індивідуальних забігів, командних  естафет, а також тандемів.

Разом з начальником ДСНС в області та заступником голови ОДА  та начальник ГУНП в області Володимир Голубош та УПП Олег Костенко,  нагороджували переможців та оцінювали вправність  виступів учасників змагань, а також спробували себе у гасінні пожежі. 

За результатами змагань перемогу здобула команда частини спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області, другими стали рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №13 з м. Городенка, а третє місце посіли працівники Державної пожежно-рятувальної частини №14 м. Косів.

Переможців нагороджено грамотами, грошовими сертифікатами та кубком.

Гості змагань відмітили добру підготовленість рятувальників та належне технічне оснащення рятувальної служби. Керівники правоохоронних органів вирішили,  що у подальшому будуть проводити спільні змагання з метою удосконалення професійних навичок та обміну досвідом.  

 

Сектор комунікації

поліції  Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux