Портал в режимі тестування та наповнення
У прикарпатській поліції підвели підсумки результатів роботи за І-й квартал 2018 року (ФОТО)
Опубліковано 17 квітня 2018 року о 13:20

Сьогодні, 17 квітня, у Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулася колегія під головуванням начальника – полковника поліції Віктора Шкутова, на якій обговорили результати оперативно-службової  діяльності відомства впродовж 1-го кварталу  поточного  року.

Колегія відбулася за участю керівництва,  начальників  галузевих служб та  територіальних підрозділів ГУНП в області.  Про результати основних напрямків діяльності заслухали доповіді заступників начальника по напрямку слідства –  Ігоря Максиміва, про діяльність підрозділів  кримінальної  поліції – Ігоря Бабюка, превентивної діяльності – Олега Йосипіва. Крім результатів   діяльності доповідачі вказали на проблемні питання та прорахунки у роботі за вказаними напрямками. Тож, відповідно,  заслухали   звіти окремих керівників територіальних підрозділів,  де є недопрацювання.

На колегії заслухано доповідь заступника начальника Управління кадрового забезпечення ГУНП в області  Сергія Берладіна: «Про стан дотримання працівниками органів та підрозділів ГУНП антикорупційного законодавства, дисципліни і законності, транспортної дисципліни»,  із зазначенням виявлених недоліків, що стосуються  порядку заповнення працівниками  електронних декларацій. Наголосив на дотриманні  вимог у 10-денний термін вносити зміни у декларації про майновий стан, у разі якщо такі будуть  впродовж року.

Перед присутніми також виступив заступник начальника управління внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області  Олег Марусяк.  Він звернув увагу на необхідності дотримання  дисципліни і законності працівниками поліції під час виконання ними службових обов’язків, та довів особливості   декларування працівників, які повинні подати декларації при звільненні зі служби.  

Заслухавши доповіді із зазначенням недоліків,   начальник обласної  поліції Віктор Шкутов  суворо вказав керівникам на допущені  прорахунки у службовій діяльності та зазначив, що у разі не виправлення їх у визначений термін,  щодо окремих буде вжито заходів дисциплінарного впливу.

"У нас достатньо фахових  і досвідчених працівників, які можуть і вміють працювати у плані розкриття злочинів. Тому акцентую увагу на вирішальній ролі керівників у організації і спрямуванні роботи, від якої залежить результат усього підрозділу. Не забувайте, що ви є обличчям поліції в цілому", - зазначив Віктор Шкутов.

Підсумовуючи результати роботи за перший квартал, керівництво визначило пріоритетні напрямки у подальшій діяльності.

СК ГУНП

в Івано-Франківській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux