Портал в режимі тестування та наповнення
У ОБЛАСНІЙ ПОЛІЦІІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Опубліковано 27 червня 2018 року о 16:23

На урочистості прибуло керівництво та особовий склад ГУНП в області, запрошені заступники обласної ради та державної адміністрації Сергій Басараб та Марія Савка, голова поліцейської комісії, ветеран ОВС, полковник міліції у відставці Владислав Ливинець,  представники громадських формувань області та інші почесні гості.

У вітальному слові начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковник поліції Володимир Голубош привітав особовий склад з державним святом – Днем Конституції України та нагородив подяками кращих у службовій діяльності.

«Кожний із нас на своїх посадах,  відповідно до повноважень наданих державою, маємо зробити усе,  щоб державні інституції, які діють на підставі Основного закону – Конституції були виконані й повною мірою служили людям. Тож, успіхів у службі захисту законних прав громадян, наснаги в роботі й особистому житті на благо України та її народу! Пам’ятаймо тих офіцерів-правоохоронців, які віддали свої життя при виконанні службових обов’язків у боротьбі зі злочинністю та захисті України, її кордонів від російського агресора. Вони для нас зразок гідного служіння і вірності Присяги правоохоронця!»,  зазначив  Володимир Голубош.

З вітальним словом до присутніх звернулися заступники обласної ради та державної адміністрації Сергій Басараб та Марія Савка, відзначивши нелегку працю поліцейських у захисті безпеки та спокою громадян та, висловивши щиру вдячність також за сумлінне служіння на східних кордонах України. Найсумлінніших у виконанні службових обов'язків нагородили грамотами та подяками.

 Привітав поліцейських зі святом і Голова поліцейської комісії ГУНП в області Владислав Ливинець, зазначивши що: «Це найбільш величне державне свято, а Конституція - бронежилет, який захищає громадян. Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів, щоб вас нагороджували й ви отримували від роботи задоволення та вдячність від людей».

Відтак відбулася церемонія з урочистого приведення до Присяги 22 новобранців поліції, з яких 13 – працівники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ» та інших підрозділів ГУНП.

З визначною подією поліцейських привітав начальник обласної поліції Володимир Голубош: «Пам’ятайте одне – вашим обов’язком є безпосередньо боротися зі злочинністю, забезпечуючи права громадян. Служіть так, щоб ваші дії були оцінені громадою як позитивні зрушення в роботі поліції, а ви були забезпечені належним чином й оцінені людьми».

 

Після складання Присяги відбувся святковий концерт.

Сектор комунікації Головного

управління Національної поліції

в Івано-Франківській області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux