Портал в режимі тестування та наповнення
Пункти обігріву у підрозділах поліції та додаткові патрулі: правоохоронці посилили заходи безпеки, задля правопорядку в області
Опубліковано 02 грудня 2022 року о 14:37

Поліцейські роблять усе можливе, щоб кожен мешканець почував себе в безпеці. Навіть під час довготривалих відключень світла. У кожному відділенні поліції нині функціонують пункти обігріву. А на вулицях патрулює дедалі більше нарядів. Відтак, ситуація в області контрольована та стабільна.   


Уже майже тиждень у всіх підрозділах поліції Прикарпаття   функціонують пункти обігріву та зв’язку. Тут усі бажаючі можуть зігрітися, випити чаю, підзарядити ґаджети, скористатися інтернетом. 


Адреси територіальних підрозділів поліції та резервні контактні номери мобільних і стаціонарних телефонів поліції краю за посиланням: https://bit.ly/3B63b1v 
На вулицях та автошляхах посилено забезпечують правопорядок піші та автопатрулі.  Їхня кількість збільшилась.  В середньому щоденно заступає до патрулювання близько 250 нарядів поліції.  Вони запобігають кримінальним правопорушенням, виявляють нетверезих водіїв та охороняють  безпеку.  



В зв’язку з перебоями та відсутність електропостачання, у разі повітряної тривоги поліцейські сповіщатимуть про загрозу через гучномовці. Закликаємо громадян, у разі повітряної тривоги негайно переходити в укриття. Не ігноруйте сигналів про небезпеку. 



В області діє комендантська година з  23 і до 5 години ранку. Дотримуйтесь встановлених правил. 


Важливо! В обласному центрі та містах Прикарпаття при вимкненні світлофорів на критичних перехрестях забезпечено регулювання дорожнього руху регулювальниками. 

Звертаємось до  водіїв та пішоходів з проханням дотримуватись Правил дорожнього руху та бути надзвичайно уважними й обережними. Правильно оцінюйте дорожню обстановку, дотримуйтеся швидкості руху та дистанції між транспортними засобами. 



Пішоходи, зробіть себе помітними в темну пору доби: вмикайте ліхтарі на мобільних телефонах, носіть світловідбивачі елементи на одязі. 



Також нагадуємо, що на території області функціонують пункти незламності. Знайти їх можна на спеціальному сайті https://nezlamnist.gov.ua/, де розміщена мапа пунктів по всій країні, зокрема в Івано-Франківській області.  Вона постійно оновлюється.  

Ми все переможемо! Слава Україні! 


Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux