Портал в режимі тестування та наповнення
«Пункти незламності», обігрів у райвідділах поліції та патрулювання в темноті: поліцейські Прикарпаття посилюють заходи безпеки в регіоні
Опубліковано 24 листопада 2022 року о 04:05

У зв’язку з масштабним відключенням енергопостачання, в області облаштували спеціальні пункти обігріву. На вулицях побільшало піших нарядів та автопатрулів. Правоохоронці забезпечують правопорядок у всіх населених пунктах області.

На Прикарпатті розгорнули «Пункти незламності». Розгорнуті  намети знаходяться в місті Івано-Франківськ: на Вічевому майдані та по вулиці Франка, 6. Також по одному пункту рятувальники розгорнули в центральних частинах таких міст як: Коломия, Калуш, Надвірна, Косів, Яремче та в селищі Верховина. З картою "Пунктів незламності" можна ознайомитися тут https://nezlamnist.gov.ua/

Пункти обігріву облаштовані як для дорослих, так і для дітей. Тут є генератори, ліхтарі.  Безплатно і цілодобово для відвідувачів є   мобільний зв’язок, інтернет, тепло, вода, аптечка. Також є  ігрові куточки для маленьких прикарпатців, щоб вони могли цікаво провести час та підкріпитись, у разі тривалого відключення   

Зігрітись, зарядити свої гаджети, випити теплого чаю відтепер можна і в райвідділах поліції. Правоохоронці завжди готові допомогти громадянам.

Цілодобово працює лінія «102». В укриттях облаштовані резервні робочі місця для операторів диспетчерської служби. Вони готові прийняти дзвінок за будь-яких умов. В Головному управлінні Національної поліції Івано-Франківській області продовжує діяти резервний номер телефону +380638410411 для звернення громадян.

На дорогах, під час посиленого трафіку та у разі відключення світлофорів, працюють регулювальники.

Звертаємось до водіїв, будьте обережними за кермом! Не порушуйте ПДР, дотримуйтесь швидкісного режиму та дистанцій між транспортними засобами.

Просимо бути обачними і пішоходів. Використовуйте світловідбивачі на одязі у темну пору доби. 

На території області побільшала кількість піших нарядів та автопатрулів.  Вони охороняють безпеку на вулицях, перевіряють дотримання комендантської години, протидіють майновим злочинам.

Допомагайте правоохоронцям, працівникам енергетичного фронту, комунальним службам.   Пліч-о-пліч ми пройдемо крізь будь- яку  темряву.




Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux