Портал в режимі тестування та наповнення
Проєкт «Поліцейський офіцер громади»: 75 поліцейських розпочали навчання
Опубліковано 22 червня 2022 року о 15:31

Правоохоронці пройшли ретельний відбір, а за результатами навчання вони здадуть комплексний іспит. Навчальний процес для майбутніх ПОГів організовано за підтримки спеціалістів  Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США (ICITAP).

На заході з нагоди старту навчання були присутні начальник управління по взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Нацполіції  Майя Бреславська  та ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко.

Начальниця управління взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Нацполіції  Майя Бреславська привітала поліцейських, які успішно пройшли всі етапи ретельного відбору. Вона зазначила, що наразі громади як ніколи потребують присутності ПОГів.

«Проєкт «Поліцейський офіцер громади» має високий запит у суспільстві, оскільки неодноразово доказував свою ефективність. Тож, попри збройну агресію російської федерації проти України, поліцейські з Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Черкаської областей продовжать опановувати курс спеціалізації. Невдовзі вони стануть опорою для своїх громад», - зазначила Майя Бреславська.

Водночас ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко  зазначив,  що до підготовки поліцейських офіцерів громади залучені найкращі викладачі університету, а також діючі співробітники, які поділяться практичним досвідом роботи в громадах. 

«Поліцейський офіцер громади» - це проєкт, без якого не можна уявити Національну поліцію.  Ви будете жити в громаді, розбудовувати безпечний простір і підтримувати місцевих громадян. Відтак за результатами вашої роботи  люди будуть давати оцінку всьому відомству», - підсумував Валерій Сокуренко.

Слухачі курсу, зокрема,  удосконалюють та актуалізують знання із загальноправових дисциплін, вчаться надавати невідкладну домедичну допомогу, тренуються та відпрацьовують прийоми самозахисту, удосконалюють навички з тактичної та вогневої підготовки.

Управління комунікації

Національної поліції України

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux