Портал в режимі тестування та наповнення
Працівників груп реагування патрульної поліції привітали з професійним святом
Опубліковано 05 січня 2019 року о 12:15

5 січня своє професійне свято відзначають працівники груп реагування патрульної поліції. З цієї нагоди начальник управління обласної поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош привітав правоохоронців з святом.

Очільник відзначив кращих працівників подяками, грамотами і цінними подарунками.

На захід запросили працівників не тільки з обласного центру, а й з районних.

«Ви – обличчя поліції, бо по вашій роботі визначається довіра громадян до поліції Івано-Франківщини загалом. Адже патрулі контактують з людьми безпосередньо і реагують на кожен виклик, а їх за добу більше чотирьохсот.

Впевнений, що ви для того в поліції, аби захистити громадян і діяти в рамках закону, керуючись виключно справедливістю.

Бажаю міцного здоров’я, злагоди і щастя. Бажаю любити людей і вчасно реагувати на їх виклики. Бажаю затишку в сім’ї, аби ви з радістю поверталися до рідних домівок і з радістю йшли на службу. Нехай людська шана надихає вас на нові звершення у благородній справі - служіння Українському народу!», – зазначив Володимир Голубош.

Привітав підлеглих зі святом та побажав позитивних результатів у роботі і т.в.о. заступника начальника ГУНП в області Олег Йосипів: «Ви ті, хто завжди перші. Ви не знаєте куди їдете і що на вас чекає. Кожен виклик інший і потребує уваги. Бажаю, аби ви завжди поверталися до сімї живі і здорові».

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, професійну майстерність та з нагоди відзначення Дня створення підрозділів реагування патрульної поліції зброєю травматичної дії нагороджено Івана Мойсика, наручним годинником – Василя Павлишина, медаллю «За службу державі» – Романа Гавучака, Богдана Кузика, Любомира Приймачука, Петра Матіїва, Юрія Хопту, медаллю «За відвагу і мужність» – Віталія Головецького, Анатолія Шаюка, Андрія Драгана, Василя Грещука, подяками начальника ГУНП – Інну Костенко, Віталія Гулійчука, Тарса Фіцака, Василя Грещука, Сергія Сімківа, Любомира Мельника, Любомира Бойка, Ігоря Мельничука, Віталія Антонюка, Тараса Галушку, Назара Веселовського, Михайла Боднарчука, Любов Петрук, Назара Новошицького, Анжелу Максим’юк, Миколу Дороша, Олену Колибабюк, Михайла Адамчука, Ярослава Дужика.

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux