Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські Івано-Франківщини наголошують громадянам на заходах безпеки під час свят
Опубліковано 03 травня 2024 року о 10:39

У період великодніх святкувань поліцейські закликають прикарпатців та гостів краю бути відповідальними та нагадують про те, що в Україні діє воєнний стан, наголошуємо на необхідності дотримання комендантської години, про неприпустимість порушення публічного порядку, правил безпечної поведінки, а також про заборону зловживання алкоголем за кермом.

Правоохоронці закликають громадян подбати про схоронність вашого помешкання. Адже на свята чимало людей залишають без нагляду свої домівки. За цим стежать й квартирні крадії, які тільки й чекають слушної нагоди аби вчинити протиправне.

У зв'язку з цим наводимо декілька порад, які допоможуть зменшити ризик скоєння крадіжки:

- навіть при короткочасній відсутності, не залишайте відчиненими кватирки або балкони;

- потурбуйтесь про встановлення на вхідних дверях надійного замка і бажано не одного;

- від'їжджаючи з квартири на тривалий час, попросіть надійних сусідів, або родичів наглядати за квартирою, час від часу навідуватись та контролювати порядок у вашому помешканні.

Також, звертаємось до водіїв не сідати за кермо у стані сп’яніння і не зловживати спиртними напоями, бо через це виникають конфлікти, які інколи призводять до непоправних наслідків.

Пам’ятайте, безпека на дорогах залежить у першу чергу від самих водіїв. Тому не нехтуйте Правилами дорожнього руху та нормами чинного законодавства!

Окрім того, нагадуємо про дотримання елементарних правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі. Нерідко відпочинок на природі призводить до лісових пожеж, які завдають значної шкоди лісу та довкіллю загалом. Тому, будьте відповідальні.

Не забувайте про дотримання комендантської години, яка діє на території Прикарпаття. У цей період громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.

Також поліцейські закликають: не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Коли чуєте сирену, зберігайте спокій та йдіть в укриття. Будьте відповідальні за своє життя та життя близьких!

В посиленому режимі продовжують працювати оператори служби 102, а також працюють альтернативні канали для звернень до поліції у застосунку чат-бот Телеграм: @ifpolice_bot в Telegram. Також ви можете писати повідомлення на сторінці у фейсбуці «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням: https://www.facebook.com/frankivsk.police/

Поліцейські докладуть максимум зусиль, щоб Великдень пройшов безпечно!

Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux