Портал в режимі тестування та наповнення
Патрульна поліція Івано-Франківська відсвяткувала другу річницю з дня створення (ФОТО)
Опубліковано 02 лютого 2018 року о 17:36

Рівно два роки тому, 31 січня 2016 року, у Івано-Франківську на патрулювання вийшли поліцейські новоствореного підрозділу – Управління патрульної поліції м. Івано-Франківськ.

 

Сьогодні на базі Прикарпатського факультету м. Івано-Франківськ НАВС України , відбулися урочистості з нагоди відзначення другої річниці з дня створення Управління патрульної поліції тепер Івано-Франківщини. Привітати молодих правоохоронців прийшли представники влади, начальник Головного управління Національної поліції в області Віктор Шкутов, т.в.о. заступника начальника Олег Йосипів, начальник Івано-Франківського відділу поліції Ростислав Прокопчук гості та запрошені. 


Від місцевої влади привітати працівників підрозділу завітав заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та керівники інших правоохоронних відомств області. Вони відзначили нелегку і вкрай важливу суспільству працю поліцейського у охороні й безпеці громадян, забезпечення конституційних прав і свобод, та подякували за заслужену високу довіру людей до працівників новоствореного підрозділу. Звичайно, згадали і деякі недоліки в роботі, але так напрацьовується досвід, щоб вчитися на помилках і враховувати негатив аби не допускати прорахунків у подальшому.  


У вітальному слові Віктор Шкутов відзначив здобутки та кращі напрацювання поліцейських за цих два роки. Зокрема сказав: «Івано-Франківськ став одинадцятим містом, де запрацювала патрульна поліція. Формування Нової поліції – одна з ключових реформ, що наблизила Україну до євроінтеграції, повернула віру людей у справедливість та повагу до нового правоохоронного органу. 


За цей період ви своєю повсякденною працею здобули високий рівень довіри у громадян та влади. Своєю чесністю та принциповістю виправдали надії та сподівання людей. Схвальної оцінки заслужили і у керівництва Національної поліції України, яке виразило Вам свою довіру і розширило повноваження служби у забезпеченні безпеки дорожнього руху.
Голова Національної поліції України Сергій Князєв, зазначив, що патрульні поліцейські можуть переходити на вищі посади у підрозділи Головного управління Нацполіції в області, тобто патрульні є кадровим резервом, своєрідною «кузнею кадрів», а в подальшому набір в підрозділи поліції буде відбуватися через проходження служби у патрульній поліції. У нас уже працює 18 ваших працівників. І я хочу сказати, що Ви досвідчені та професійні працівники з новим баченням і підходом до роботи. Такі ротації є позитивними в цілому. Бажаю Вам і надалі утримувати високий рівень довіри населення, добросовісно і відповідально працювати на благо українського народу. Міцного здоров’я, кожному з Вас, родинного затишку, добра й достатку, людської шани Вам, та успішної служби».
Також Віктор Володимирович привітав нового керівника патрульної поліції Олега Костенка з нагоди свята та подарував підрозділу оргтехніку. 

 


У своєму виступі новопризначений начальник управління відзначив, що дуже радий, що очолює такий згуртований, професійний і дружний колектив підрозділу і висловився, що уже з перших робочих днів відчуває усебічну підтримку. 
Завітав на свято екс-керівник патрульних і Дмитро Михалець. Дещо з тугою та з неабиякою гордістю згадав робочі будні, позитивне і негативне, що було в роботі, відзначив дружню підтримку його, як тодішнього керівника, підлеглими та представниками засобів масової інформації. Також сказав, що Івано-Франківськ став йому рідним містом за цей час, тут народився його син, тут він пройшов свій професійний вишкіл і набрався вагомого досвіду роботи.  


Як належить на святі багато хто з найкращих і найдостойніших працівників отримали різні нагороди, що є стимулом для молодих правоохоронців у подальшій роботі. 


Від керівника Департаменту патрульної поліції України за співпрацю, допомогу і підтримку подяками нагородили голів Івано-Франківської ОДА та міста Івано-Франківська та керівників правоохоронних відомств.
Свято відбулося під музичний супровід духового оркестру військової частини 1241 Нацгвардії, а також місцевих естрадних виконавців.


СК ГУНП

в Івано-Франківській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux