Портал в режимі тестування та наповнення
Одна людина загинула, троє отримали травми: поліцейські з’ясовують обставини автопригод
Опубліковано 26 січня 2023 року о 16:21

Одразу дві дорожньо - транспортні пригоди трапились минулої доби на Прикарпатті. В Городенківській територіальній громаді автомобіль на швидкості з’їхав  у кювет. Троє пасажирів отримали травми. А в Рогатинській територіальній громаді невідомий водій здійснив смертельний наїзд на пішохода, опісля  з місця події втік. Наразі правоохоронці проводять розшукові заходи для затримання порушника. За обома фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження.

Зранку, 25 січня, надійшло повідомлення на службу «102» про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась неподалік села Чортівець, Городенківської територіальної громади. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейськими встановлено, що 57-річний водій автомобіля Renault Duster проявив не уважність за кермом, не впорався з керуванням та на  швидкості з’їхав у кювет. Автомобіль перекинувся на дах.



Окрім водія в салоні транспортного засобу  перебувало троє людей: 50  - річний чоловік, 52- та 20-річні жінки, мешканці обласного центру. Всі вони отримали травми різних ступенів важкості  та доставлені до місцевої лікарні. Керманич не травмувався. У нього відібрано кров для перевірки на стан сп’яніння.  За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.



Ввечері того ж дня трапилась ще одна ДТП.  В селі Залужжя, Рогатинської територіальної громади,  невідомий водій  керуючи автомобілем Volkswagen Beetle темного кольору на іноземній реєстрації, здійснив наїзд на 72-річного пішохода, місцевого мешканця. Чоловік знаходився на проїзній не освітлюваній частині автодороги.  Від отриманих травм пішохід загинув.


Керманич з місця події втік, не надавши жодної домедичної допомоги. Правоохоронці негайно розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення особи водія та місця його знаходження. Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч .2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв і просить дотримуватися Правил дорожнього руху! У випадку скоєння ДТП не залишайте місце події, одразу телефонуйте на «102». 


Сектор комунікації

 поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux