Портал в режимі тестування та наповнення
Одна людина загинула, ще троє травмувались: за фактами дорожньо-транспортних пригод правоохоронці розпочали кримінальні провадження
Опубліковано 10 грудня 2022 року о 15:28

Чотири аварії трапилось на Прикарпатті за минулу добу. У більшості випадків травмувались  пішоходи, один з них помер на місці події. За усіма фактами автопригод поліцейські проводять слідство. 

9 грудня близько 20 години на службу «102» надійшло повідомлення про смертельну аварію, що трапилась в смт. Лисець, Лисецької територіальної громади.  
На місце події одразу виїхала слідчо -оперативна група.  Правоохоронці встановили, що 28- річний водій, керуючи іномаркою AUDI A4, не порався з керуванням, не врахував дорожню обстановку та вчинив наїзд на 18-річного пішохода. Останній стояв на проїзній частині дороги, поза межами пішохідного переходу. В результаті наїзду молодик загинув на місці події. 
Керманича перевірили на стан сп’яніння- тверезий.  За даним фактом  розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

Ще двоє пішоходів травмувалися цього дня в результаті аварій, що трапились в обласному центрі  та в селі Крихівці.  


Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що по вулиці Івасюка, 35-річний водій OPEL вчинив наїзд на 66-річну жінку, яка переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході.
У результаті ДТП потерпілу з травмами доставлено до лікувального закладу.


А в Крихівцях 22-річний водій MERSEDES – BENZ SPRINTER  вчинив наїзд на 57-річну жінку,  яка перетинала проїзну ділянку дороги в межах регульованого пішохідного переходу. Потерпілу госпіталізували до обласної лікарні. 

Цього ж дня, ще одна аварія сталася в селі Цуцилів. Поліцейські встановили, що 29-річна водійка іномарки Volkswagen Tiguan, не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожньої обстановки на заокругленій ділянці дороги, не впоралася з керуванням, з’їхала в кювет та здійснила наїзд на телефонну електроопору та металеву огорожу. 
В авто на момент аварії перебувало четверо пасажирів. Один з них, 29-річний чоловік, госпіталізований до обласної лікарні. 

Усі водії були тверезі.


За фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження  за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. 

Поліцейські Прикарпаття закликають водії бути пильними на автошляхах та дотримуватись Правил дорожнього руху!  Також просимо пішоходів використовувати світловідбивачі на верхньому одязі. Це може врятувати Ваше життя! 


Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux