Портал в режимі тестування та наповнення
Новорічні та різдвяні свята під час війни: прикарпатські поліцейські закликають громадян відповідально поставитися до заходів безпеки під час святкувань
Опубліковано 24 грудня 2022 року о 11:37

Наближаються традиційні новорічні та різдвяні свята. Поліцейські Івано-Франківщини продовжують нести службу у посиленому режимі та закликають прикарпатців не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні. Зокрема, йдеться про дотримання правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги тощо. Водночас поліцейські готові забезпечити правопорядок у місцях проведення богослужінь. 




Для того, щоб жителі та гості міста, відчували себе в безпеці, а святкування відбулись спокійно, поліція Івано-Франківщини вживає всі необхідні заходи безпеки. Починаючи з 24 грудня правоохоронці посилено  забезпечуватимуть охорону публічного порядку поблизу культових споруд на території області, здійснюватимуть патрулювання вулиць, населених пунктів та автошляхів, аби не допустити правопорушень та оперативно реагувати на будь-які протиправні дії.



Нагадуємо прикарпатцям про те, що в області діє комендантська година. На свята її не скасовують. Тож перебувати на вулицях і в громадських місцях з 23 до 5 години заборонено.



У випадку відключень подачі електроенергії правоохоронці повідомлятимуть про повітряну тривогу через гучномовці – прохання не ігнорувати сигнали оповіщення!



Звертаємо увагу водіїв про неприпустимість керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Нетверезий водій несе потенційну загрозу усім учасникам дорожнього руху.

Просимо утриматись від використання в новорічну ніч феєрверків, петард, салютів та інших піротехнічних засобів, адже це заборонено.

Якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102, у територіальні підрозділи поліції або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. 

Поліцейські закликають мешканців Івано-Франківщини та області, а також гостей нашого міста не порушувати публічний порядок під час святкувань та бути взаємоввічливими. Не зловживайте спиртним і будьте свідомими!  


Сектор комунікації

 поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux