Портал в режимі тестування та наповнення
Начальник поліції області Володимир Голубош зустрівся із мером Яремча(ФОТО)
Опубліковано 12 липня 2018 року о 14:43

Сьогодні,  12 липня, з робочим візитом на Яремчанщину прибув  начальник Головного  управління Національної поліції  в Івано-Франківській області Володимир ГОЛУБОШ.

Така зустріч зумовлена тим, що Яремчанщина є візитною картою нашого мальовничого Прикарпаття, тож і місцеві,  і туристи мають тут почуватися у безпеці. Для забезпечення функцій поліцейського відомства потрібна співпраця з місцевою владою та підтримка. Аби дізнатися про потреби та проблеми місцевих мешканців, оцінку роботи  Яремчанського відділення поліції  органами місцевого самоврядування Володимир Голубош зустрівся із Яремчанським міським головою Василем Онутчаком.   

   

Під час зустрічі  очільник обласної поліції  провів короткий аналіз розкритих злочинів та розповів про плани щодо подальшої роботи.

За словами Василя Онутчака, візит став приємною несподіванкою, адже не був давно запланований: «Така увага начальника Головного управління Національної поліції  в Івано-Франківській області до Яремчанщини є дуже приємною. Це відрадно, що Володимир Голубош приїхав ознайомитися з нашим краєм, вивчив думку громади щодо роботи поліції на місцях та акцентував увагу на найважливіших проблемах регіону».

«Яремчанщина є дуже особливою частиною Прикарпаття, адже це туристичний край. «Буковель» знає вся Європа і, мабуть, увесь світ. Яремче відвідують іноземці, дипломати, політики, численні громадяни, тож я хочу, щоб поліція тут мала відповідний вигляд, починаючи з оперативно-службової діяльності із гарантування прав і свобод громадян і закінчуючи належним екіпіруванням, забезпеченням діяльності роботи поліції», - наголосив Володимир Голубош.

«За місяць мого призначення у посаді я збирав інформацію, спілкувався з людьми й оцінював результати роботи місцевого підрозділу та усі процеси, які відбувалися в Яремчі. І можу сказати, що я дуже незадоволений, тому прийняв своє перше кадрове рішення на Прикарпатті, перед цим, звісно, поспілкувавшись із громадою Яремча. Я почув думку жителів і вирішив питання призначення нового керівника. Наразі буде підписано наказ про тимчасове виконання обов’язків, щоб новий очільник зміг попрацювати, і ми побачимо результати, рівень взаємодії та комунікації. Якщо він буде задовольняти всіх, то буде прийнято рішення про призначення на посаду на постійній основі. Можу додати одне: це ваш місцевий поліцейський, якого ви запитуватимете, чому все так погано чи казатимете, який він молодець», - поділився начальник Головного  управління Національної поліції Івано-Франківщини.

Сектор комунікації поліції

в Івано-Франківській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux