Портал в режимі тестування та наповнення
На Прикарпатті розпочався набір в об’єднану штурмову бригаду Національної поліції «Лють»
Опубліковано 03 лютого 2023 року о 14:34

Про це, сьогодні, 3 лютого розповів начальник обласної поліції Сергій Безпалько під час   брифінгу за участю очільниці ОВА Світлани Онищук, т.в.о. командира військової частини 1241 НГУ Вадима Ліневського, старшого офіцера відділу комплектування 31-го прикордонного загону м. Івано-Франківська В’ячеслава Онофрея та начальника управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА Ігоря Фіняка.




В Україні та, зокрема, на Прикарпатті розпочалася національна кампанія із формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці штурмові бригади, до яких можуть вступати добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.



У рамках кампанії буде створено 8 бригад: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» і «Азов». 

Так, за інформацією очільниці ОВА, на Івано-Франківщині визначено сім ЦНАПів області, які прийматимуть добровольців, а саме: у місті Івано-Франківську за адресою вул. Незалежності, 9; м. Бурштині, вул. Січових Стрільців, 15; м. Калуші, вул. Богдана Хмельницького, 52; м. Коломия, площа Привокзальна, 2а/1; м. Косові, вул. Незалежності, 11; м. Надвірній, вул. Визволення, 2; селищі Верховина, вул. Франка, 20. 

Начальник поліції Прикарпаття Сергій Безпалько проінформував громадськість про набір в об’єднану штурмову бригаду «Лють».

«Оперативно-штурмова бригада «Лють» створена в структурі Національної поліції. Ми запрошуємо усіх до спільної боротьби за незалежність нашої держави. Склад оперативно-штурмової бригади становлять досвідчені працівники поліції, котрі брали участь у бойових діях, пройшли горнило війни, мають досвід і бажання працювати в тісній співпраці з ЗСУ та боротись за незалежність України. Національна поліція пропонує: достойну зарплату, додаткові виплати залежно від умов служби, безоплатну меддопомогу і санітарно-курортне лікування, можливість отримати освіту у відомчих вишах під час служби безплатно або на пільгових умовах. Також забезпечується право на отримання житла за рахунок держави, грошову компенсацію за винайм житла, пільги після отримання статусу учасника бойових дій», - наголосив Сергій Безпалько.


Світлана Онищук підкреслила, що така кампанія – це жодним чином не мобілізація. Це суто добровільний набір.

Як долучитися?


Варіанти два: онлайн на https://storm.mvs.gov.ua/.ua  або ж у визначених ЦНАПах. 

Для вас працює і гаряча лінія для консультацій 0800100020. 



Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux