Портал в режимі тестування та наповнення
На Прикарпатті поліцейські забезпечують правопорядок під час святкування Водохреща
Опубліковано 19 січня 2023 року о 09:32

19 січня, співробітники підрозділів Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області несуть службу у посиленому режимі поблизу культових споруд, храмів, а також місць освячення води та можливого купання. Правоохоронці наголошують громадянам на неухильному дотриманні правил безпеки та поводження на водоймах, а також  на дотриманні  вимог воєнного стану.

Загалом, до охорони публічного порядку та безпеки біля храмів та у місцях проведення масових заходів, залучено понад 400 правоохоронців. В усіх місцях обрядових купань також чергують медичних працівників та рятувальників.  Крім того, наближені наряди груп реагування патрульної поліції, які  забезпечують належний правопорядок на дорогах і вулицях області, а також надають максимальну допомогу тим, хто цього потребує.  В прикарпатські поліції в режимі 24/7 продовжує працювати Ситуаційний центр, для моніторингу оперативної обстановки на території області, якісного та оперативного реагування в разі виникнення позаштатних ситуацій. 


Пам'ятайте про комендантську годину, яка діє на території області з 23 години та до 5 години  ранку.  Завчасно розплануйте все так, аби не знаходитися в цей час на вулиці. А якщо вам потрібна буде допомога — звертайтеся до наших поліцейських на вулицях та відділках поліції, або за номером телефону 102.


Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, важливо бути у безпечному місці. У випадку відключень подачі електроенергії правоохоронці повідомлятимуть про повітряну тривогу через гучномовці – прохання не ігнорувати сигнали оповіщення!

Правоохоронці звертаються до усіх мешканців області та гостей з проханням бути взаємоввічливими та толерантними. Не порушуйте правопорядок, а у випадку якщо станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, негайно звертайтесь до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102.


Купаючись, обов’язково дотримуйтесь правил безпеки на воді, не переохолоджуйтесь та не зловживайте алкоголем. Також не забувайте під час поїздок дотримуватись Правил дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку.

Ми працюємо заради вашої безпеки! Бережіть себе і своїх близьких! 


Сектор комунікації

 поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux