Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Прикарпатті новобранці поліції присягли на вірність народові України (ФОТО)
Опубліковано 13 березня 2018 року о 15:11

Сьогодні, 13 березня, в Головному управлінні Національної поліції України в Івано-Франківській області нове поповнення офіцерів поліції склало урочисту Присягу на вірність українському народові.

33 правоохоронці (слідчі,  дільничні офіцери, поліцейські секторів реагування патрульної поліції та  інших служб ГУНП в області), які успішно пройшли конкурсний відбір у прикарпатську поліцію, а також чотирьохмісячні курси навчання першопочаткової підготовки в Одеському та Львівському державних університетах внутрішніх справ та Національній академії  внутрішніх справ України довели, що готові до виконання службових обов’язків у поліції і сьогодні урочисто заприсягнули на вірність українському народові.

Урочистості розпочалися з виконання Гімну України.

Зі словами привітання до новобранців звернулись  заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк, начальник управління кадрового забезпечення ГУ НП в області капітан поліції Андрій Бондюк,  заступник начальника управління ДВБ НПУ в Івано-Франківській області Ігор Мартищук, депутат Івано-Франківської обласної ради Тарас Виноградник, голова поліцейської комісії, ветеран ОВС України, заслужений юрист України Владислав Ливинець та керівник ГО "Вільному воля" - Ігор Синяк.

«Служіть та захищайте український народ і завжди пам’ятайте слова «Присяги». Адже обраний Вами поліцейськими шлях покладає  на вас обов’язок завжди залишатися відданим українському народові, постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, з високою відповідальністю виконувати поставлені завдання, бути чесними та дисциплінованими. Будьте певними, що ваша відданість обов’язку правоохоронця, професійність та допомога завжди  буде  належно оцінена людьми», з такими словами звернувся до правоохоронців  Василь Кіцелюк.

Владислав Ливинець у привітальній промові побажав молодим поліцейським здоров’я, витримки, терпіння й наснаги в нелегкій роботі та закликав з гідністю нести високе звання поліцейського.

Після привітання відбулася церемонія урочистого складання Присяги працівника Національної поліції.

Новобранці кажуть, що з нетерпінням чекали цього урочистого  дня,  щоб скласти  Присягу і запевнили у вірній службі  українському народові та приступити до виконання службових обов’язків.

Сектор комунікації ГУ Національної

поліції в Івано-Франківській області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux