Портал в режимі тестування та наповнення
На дорогах Івано-Франківщини в ДТП травмовано троє осіб
Опубліковано 03 вересня 2019 року о 12:16

Дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими трапилися в Рожнятівському, Косівському та Рогатинському районах.

Так, вчора 2 вересня, близько 17 години 20 хвилин, в селі Сваричів, Рожнятівського району, 15-річний мешканець району, керуючи автомобілем "Skoda", на дорозі сполученням «Креховичі-Дзвиняч», не справився з керуванням та здійснив з'їзд у кювет.

У результаті ДТП 25 – річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження, проте від госпіталізації категорично відмовився. Автомобіль поміщено на територію Рожнятівського ВП для зберігання.

Цього ж дня ще одна аварія трапилася близько 13 години в с. Соколівка, Косівського району. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 36-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Пежо Експерт», не переконавшись у безпечності маневру, мав на меті здійснити розворот у протилежному напрямку виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого здійснив зіткнення із мотоциклом «Альфа» під керуванням 64-річного місцевого мешканця.

В результаті ДТП мотоцикліст з травмами доставлений до лікувального закладу. Водій автівки тверезий.

Аварія в якій постраждали пішоходи трапилася напередодні 30 серпня, близько 12 години, в с. Бабухів Рогатинського району. Як встановлено водій 1975 року народження керуючи автомобілем «Пежо Боксер», на автодорозі сполученням Мукачево — Львів, при маневрі "обгін автобуса" не надав перевагу в русі пішоходам.

У результаті автівка наїхала на жінку, 1985 року народження, та її 10-річну доньку, які переходили дорогу.

В результаті ДТП 34-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, струс головного мозку, закритий перелом поперечних відростків, закритий краєвий перелом лівого верхнього краю крижової кістки. Обох постраждалих доставили в Рогатинську ЦРЛ.

Водій – тверезий.

У всіх трьох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Шановні водії! Нагадуємо та закликаємо до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Будьте обачними та обережними на дорогах, від цього залежить Ваше життя та життя оточуючих.

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux