Портал в режимі тестування та наповнення
Кримінальні провадження, які завершені слідством у жовтні та скеровані до суду
Опубліковано 31 жовтня 2018 року о 17:47

Подаємо інформацію по завершених провадженнях за фактами   злочинів, які становлять громадський інтерес та які направлено на розгляд у судові органи у жовтні 2018 року.  

У жовтні 2018 року слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області  під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України за фактом отримання начальником Богородчанського РВ УДМС України в Івано-Франківській області неправомірної вигоди матеріального характеру. Йдеться  про суму 7 000 грн за безперешкодне, позачергове та швидке отримання паспортів громадян України для виїзду за кордон. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано за підсудністю.

23.10.2018 слідчим відділенням Тисменицького відділу поліції під процесуальним керівництвом Тисменицької місцевої прокуратури  завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 04.09.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Це за фактом вбивства в с. Ямниця Тисменицького району місцевим жителем своєї співмешканки. Злочинця було затримано в порядку ст. 208 КПК України, судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Тисменицького районного суду.

31.10.2018 слідчим відділенням Тлумацького відділення поліції під процесуальним керівництвом Тисменицької місцевої прокуратури  завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 08.10.2018 за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). Досудовим розслідуванням установлено, що 08.10.2018 злочинець, шляхом підбору ключа, проник до приміщення перукарні, що в м. Тлумач, де відкрито заволодів перукарською машинкою для стрижки та нетбуком потерпілої, спричинивши останній тілесні ушкодження. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Тлумацького районного суду.

 

Також, слідчими підрозділами поліції завершено досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях, передбачених ст. 246 КК України за фактами незаконної рубки лісу.

Зокрема,  слідчим відділенням Рожнятівського відділення поліції   під процесуальним керівництвом Калуської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні,                       розпочатому за фактом незаконної рубки лісу місцевим мешканцем  в урочищі «Дубшари» лісового масиву біля с. Дубшари. Цим же підрозділом завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконної рубки лісу місцевим мешканцем  в урочищі «Підмарків» лісового масиву біля с. Погорілець в кварталі Дубівського лісництва, Брошнівського лісового господарства.

Слідчим відділенням Яремчанського відділення поліції під процесуальним керівництвом Надвірнянської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні,                       розпочатому за фактом незаконної рубки лісу місцевим мешканцем  на території виділу № 9 Яблунецького природоохоронного науково-дослідного відділення, Карпатського національного природного парку, що на території природо-заповідного фонду.      

 

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux