Портал в режимі тестування та наповнення
Кримінальні провадження, які завершені слідством на початку листопада та скеровані до суду
Опубліковано 06 листопада 2018 року о 15:27

Подаємо інформацію по завершених провадженнях за фактами   злочинів, які становлять громадський інтерес та які направлено на розгляд у судові органи на початку  листопада 2018 року.  

06.11.2018 слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області  під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 18.12.2017 за ч. 4 ст. 187 КК України. Досудовим розслідуванням установлено, що громадянин Грузії спільно з іншою особою, яка перебуває у розшуку, у м. Рогатин на площі Роксолани, вчинили розбійний напад на місцевого мешканця, розбивши дверцята його автомобіля та розпиливши в обличчя потерпілому сльозоточиву рідину із газового балончика, заволодівши грошовими кошами останнього в загальній сумі більше 800 тис. грн.  Обвинувальний акт у даному провадженні скеровано до суду.

Крім того, слідчим управлінням скеровано до суду обвинувальний акт  у кримінальному провадженні щодо згаданого вище громадянина, який спільно із іншими особами 01.08.2018 в м. Надвірна Івано-Франківської області на майдані Шевченка, шляхом зламу замка автомобіля марки «Мерседес Спрінтер» проникли в його салон, звідки відкрито викрали грошові кошти в сумі більше 25 тис.грн. та мобільний телефон, чим спричинили потерпілим майнової шкоди.

03.11.2018 слідчим відділенням Богородчанського відділення поліції під процесуальним керівництвом Надвірнянської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому 03.09.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України. Досудовим розслідуванням установлено, що 03.09.2018 близько 00 годин 45 хвилин, у місцевий житель під час розпивання спиртних напоїв неподалік приміщення Дзвиняцького будинку культури, що в с. Дзвиняч Богородчанського району Івано-Франківської області, вчинив словесний конфлікт із іншими громадянами, в ході якого, діючи з наміром продемонструвати свою зверхність та силу, грубо порушуючи громадський порядок, усвідомлюючи що біля нього перебувають інші особи, в їх присутності здійснив один постріл із рушниці, яку попередньо дістав з-під заднього сидіння автомобіля.

 

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux