Портал в режимі тестування та наповнення
Викрадені телефони і гроші: прикарпатські поліцейські протягом доби розшукали зловмисників
Опубліковано 17 січня 2019 року о 13:41

Серед викраденого майна на території Калуського, Долинського, Верховинського, Надвірнянського та Рогатинського районів - мобільні телефони, ноутбуки, продукти харчування, спиртні напої, грошові кошти та електроінструменти.

На Рогатиншині до поліції звернувся 61-річний мешканець району. Чоловік повідомив, що невідома особа проникла до його пилорами і викрала бензопилу та болгарку . Правоохоронці встановили, що до скоєного причетний 20-річний місцевий житель. Речові докази поліцейські вилучили та повернули власнику. За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, в Рогатинському відділені поліції відкрито кримінальне провадження.

 У Надвірнянському районі оперативники розшукали зловмисника, який викрав у чоловіка мобільний телефон. Крадіжку скоїв 42-річний товариш потерпілого. У правопорушника поліцейські вилучили телефон. Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

 У Долині поліцейські викрили чоловіка, який обікрав магазин. 29-річний мешканець району, який раніше судимий, викрав з полиці магазину пляшку спиртного напою і без розрахунку на касі намагався вийти. На виході з магазину його зупинили поліцейські і при перевірці зафіксували факт крадіжки. За фактом крадіжки в поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

 На Верховинщині чоловік обікрав офісне приміщення. Про це до поліції повідомив 34-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідома особа викрала ноутбук та зимову куртку з грошовими коштами з кабінету підприємства, де він працює. Поліцейські, в ході проведення оперативних заходів, встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний місцевий мешканець. По цьому факту відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення за ст.185 ( Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Ряд крадіжок розкрили працівники Калуського відділу поліції.

Про крадіжку металевої ємкості з території дачної ділянки до поліції повідомив 33-річний місцевий житель. Правоохоронці з'ясували, що до злочину причетний 33-річний місцевий мешканець.

Цього ж дня поліцейські встановили трьох правопорушників, які із приміщень торгових закладів, викрали мобільний телефон та продукти харчування.

За усіма фактами крадіжок поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux