Портал в режимі тестування та наповнення
Кінолог з Прикарпаття зі службовою собакою Альмою здобули першість у змаганнях у Дніпрі (ФОТО, ВІДЕО)
Опубліковано 15 серпня 2018 року о 10:23

Третій відкритий Чемпіонат з багатоборства зі службовими собаками  проводився під патронатом Національної поліції України. В змаганнях брали участь 36 учасників з різних областей України разом зі своїми улюбленцями, серед яких і  поліцейський - кінолог з Івано-Франківської області Тарас Кавацюк зі службовою собакою Альмою.

Змагання відбувалися  упродовж трьох днів. За цей час кінологи продемонстрували здібності та навички своїх службових собак  у подоланні смуги перешкод, пошуку людей, стріляних гільз та інших предметів, затримували умовного порушника, виконували комплекс розшукових вправ та зі спеціальної підготовки службових собак.

Усі  учасники показали не лише гарні результати, а й добру фахову підготовку службових собак. Та все ж перше місце у змаганнях із своєю підопічною виборов  старший інспектор  Кінологічного  центру ГУНП в Івано-Франківській області Тарас Кавацюк, набравши у підсумку 391 бал із 400 можливих.

На Прикарпаття лейтенант поліції  повернувся з п’ятьма  кубками, грамотами та медалями.

«Здобути перше місце у змаганнях на Чемпіонаті з багатоборства з кінології для нас дуже почесно. Такий успіх є добрим стимулом працювати далі, аби й наступного року  посісти    призові місця. Вдячні організаторам за такий високий рівень заходу та досвід, який отримали спілкуючись із колегами» - зазначив старший інспектор-кінолог  Тарас Кавацюк.

Про належний рівень підготовки у змаганнях висловився заступник начальника кінологічного центру прикарпатської поліції   Руслан Третяк,  запрошений на Чемпіонат   в якості судді.

 «Наша службова собака Альма на таких змаганнях уже вдруге. Перший досвід у змаганнях вона здобула минулого року на Закарпатті, посівши 11 місце. Ми врахували та проаналізували допущені помилки і працювали. Але відверто скажу, що перше місце на загальнодержавних змаганнях, за рік підготовки  для нас самих не очікувано, але це   факт. Нам дуже приємно і ми раді такому успіху.  Зараз навчаємо  ще одного собаку, який разом із Альмою  представлятимуть  Прикарпаття на всеукраїнському чемпіонаті уже наступного року» - зазначив Руслан Третяк.

А поки що Тарас та його підопічна у відпустці.

 

Сектор комунікації

 поліції Івано-Франківщини

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux