Портал в режимі тестування та наповнення
Керівництво прикарпатської поліції привітало працівників кадрового забезпечення з професійним святом
Опубліковано 27 липня 2018 року о 17:27

Заохочення поліцейським та керівникам кадрової служби різних періодів сьогодні, з нагоди відзначення 99-річниці з Дня створення служби, вручив начальник ГУНП в області Володимир Голубош.

Керівник відомства розпочав святкову зустріч зі слів привітань, зазначивши, що славнозвісна фраза «кадри вирішують усе» відповідає прямому значенню цього слова. Бо вся служба поліцейського, який переступив поріг у поліцію дійсно починається з кабінету кадрів і тут же і закінчується при звільненні на пенсію. І цей момент у більшості офіцерів у деталях закарбовується у пам'ять назавжди. Насправді, робота з особовим складом нелегка праця. Вона вимагає виважених і професійних працівників. «На ваш підрозділ покладено чимало відповідальних завдань: якісний відбір кадрів та комплектування органів поліції, покращення рівня професійної підготовки поліцейських, виховна робота, нагляд за дисципліною серед особового складу. Все це в загальному забезпечує злагоджену роботу цілого механізму, як годинника. Бажаю кожному з вас успіхів у роботі, мотивації до розвитку, благополуччя у родинах, миру та злагоди», - зазначив Володимир Валентинович.

Першу нагороду начальник вручив найпочеснішому гостю свята ветерану, колишньому керівникові кадрової служби Петру Царенку та запросив до слова. «Працювати у кадрах – це і психологічне навантаження і відповідальність перед присягою. Ви працюєте для людей, а щоб працювати для людей – треба їх любити», зазначив Петро Миколайович та побажав працівникам виваженості у прийнятті рішень та успішної служби.

З нагоди свята працівники кадрових підрозділів та колишні керівники цієї служби та працівники, запрошені на свято, зокрема Михайло Березовський, Василь Кавацюк, Інна Василів, Валерій Дідух, Володимир Чіслов, Дмитро Таргонін та Володимир Коваленко, нагороджені Подяками від Головного управління Нацполіції в області. Привітав з нагоди свята усіх присутніх і заступник начальника ГУНП в області Василь Кіцелюк, куратор служби кадрового забезпечення. «Перш за все хочу привітати ветеранів органів внутрішніх справ, колишніх керівників кадрового підрозділу. Міцного здоров’я вам, родинного затишку, довгих років життя і не забувайте, що ваш досвід завжди цінний і потрібний для молодого покоління. А особовому складу підрозділів кадрового забезпечення бажаю наснаги до роботи та професійної удачі». Далі виступив кожний із колишніх керівників кадрової служби, обмінялися спогадами та привітаннями та висловили сподівання до 100-річчя з Дня створення кадрових підрозділів видати книгу.

 

Сектор комунікації поліції Івано-Франкіщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux