Портал в режимі тестування та наповнення
Керівник поліції Прикарпаття Володимир Голубош зустрівся із громадськістю краю (ФОТО)
Опубліковано 21 червня 2018 року о 18:16

На зустріч із новопризначеним керівником обласної поліції прибули представники різних громадських організацій області, засобів масової інформації, колишні працівники органів внутрішніх справ, які висловили свої пропозиції щодо налагодження співпраці поліції з громадськістю.

Володимир Голубош зазначив, що прийшов поспілкуватися з громадськістю, щоб почути проблеми та пропозиції людей щодо покращення роботи поліцейського відомства задля безпеки та спокою громадян. Запитав чи є нарікання на виконання працівниками службових обов’язків, діяльності територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області тощо.
На запитання, що стосувалися  роботи  блоку кримінальної поліції сказав, що нещодавно призначив т.в.о. заступника начальника по вказаному напрямку Ігоря Мартищука тож, висловив сподівання на підвищення результативності роботи у розкритті злочинів.

У зустрічі взяв участь т.в.о. заступника начальника обласної поліції Олег Йосипів, який очолює блок превентивної діяльності за напрямком співпраці з громадськими формуваннями у забезпеченні публічного правопорядку громадян під час проведення масових заходів. Він узяв до відома та виконання  пропозицій,  що стосуються  організації роботи за цим напрямком у подальшому.

Представники від громадськості повідомили про події та окремі факти, які відбулися, де на їх думку, поліція мала б оперативніше відреагувати, висловили зауваження щодо діяльності окремих посадових осіб, акцентували увагу,  де потрібно посилити роботу. Також обговорили питання взаємодії   підрозділів  поліції структури Головного управління з тими, які підпорядковуються Національній поліції України. Приємно, що попри зауваження були й схвальні відгуки про діяльність деяких підрозділів. Та усе ж,  звернуто увагу керівництва поліції та необхідність посилення роботи по боротьбі зі злочинами у сфері грального бізнесу,  на що керівник обласної поліції сказав,  що візьме це на особистий контроль. 
У підсумку дійшли спільної згоди надалі зустрічатися щоквартально.

Сектор комунікації поліції 
Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux