Портал в режимі тестування та наповнення
Керівник поліції області привітав працівників ювенальної превенції з професійним святом (ФОТО)
Опубліковано 06 липня 2018 року о 14:28

Нарада працівників служби ювенальної превенції  за підсумками роботи, а відтак урочисті заходи з нагородження кращих працівників   начальником  Головного управління поліції в області Володимиром Голубошем, - так сьогодні розпочався робочий день працівників по роботі з дітьми, які відзначають  23-річницю з  Дня створення служби.

«У поліції, - зазначив Володимир Голубош, кожна служба складна, важлива і вкрай необхідна. Але роботу працівників ювенальної превенції, які працюють  з дітьми, як би ця служба у різні періоди не називалася,  важко переоцінити. Бо діти – це наше майбутнє! Спілкування з дітьми різних вікових категорій, нагляд за сім’ями у яких батьки неналежно виконують свої обов’язки по вихованню та догляду за дітьми, опіка та виховання тих, які оступилися в житті й потребують спілкування з правоохоронцями, щоб стати на правильний життєвий шлях, а головне профілактика правопорушень серед дітей - це та робота, яку Ви щоденно виконуєте. Це означає – ви вийшли на вулицю у форменному одязі – і вже на роботі. Ви професіонали у своїй справі, навіть,  я б сказав психологи, завжди поряд з дітьми  на передньому плані у свята і в будні,  допомагаєте, радите, підтримуєте. За це Вам щира вдячність».

Вітаючи з професійним святом,  керівник поліції області вручив подяки, грошові винагороди працівникам ювенальної превенції, а також привітав, відзначивши  багаторічний досвід та наполегливу працю керівника цього відділу,  – Аллу Бойчук.

Крім цього, нагороджено учня Грабовецької ЗОШ І-ІІ ст. Богородчанського району за участь та зайняте  високе місце у відкритому чемпіонаті багатоборства зі службовими собаками серед молоді «Юний кінолог», який відбувся під егідою Національної поліції України у червні в місті Суми.

Нагород удостоєні й працівники сектору реагування  патрульної поліції Богородчанського відділення поліції  за  затримання  зловмисника, який після спроби вчинити крадіжку намагався втекти на своєму авто. Подяку відповідно до наказу ГУНП в області за сумлінне ставлення  до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та рішучість при переслідуванні та затриманні зловмисника отримали капітани поліції Андрій Семенишин та Володимир Кава.  

Ще двох працівників ГУНП в області  капітана поліції Андрія Бойчука та лейтенанта поліції Володимира Янківа  за  високі результати діяльності заохочено  Грамотою МВС.   

Далі  начальник відомства поспілкувався з працівниками цієї служби, відповідав на запитання, роз’яснював як діяти у конфліктних ситуаціях, щоб пригамувати словесний конфлікт, зупинився на деяких психологічних аспектах та наголосив на законності дій поліцейських при виконанні службових обов’язків щодо порушників,  документування їхніх дій, впливу з боку поліції  при цьому не порушуючи прав громадян.   

Сектор комунікації поліції

в Івано-Франківській області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux