Портал в режимі тестування та наповнення
Івано-Франківщина у «червоній» зоні: правоохоронці наголошують на карантинних обмеженнях і закликають дотримуватися їх
Опубліковано 26 лютого 2021 року о 14:13

З 26 лютого на Прикарпатті посилюються карантинні заходи: на території області встановлюється «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Посилені заходи робляться для того, аби не допустити розгортання захворюваності. Працівники поліції Івано-Франківщини продовжують нести службу в посиленому режимі та наголошують на необхідності дотримання громадянами усіх протиепідемічних заборон.

У цей період на в’їздах в область функціонуватимуть контрольно-пропускні пункти, на яких нестимуть службу поліцейські, медики, рятувальники та військовослужбовці Національної гвардії.

Призупиняються регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області (внутрішньо обласні маршрути), приміському залізничному сполучені, міському автомобільному та електротранспорті у міському сполученні, крім перевезення:

-легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п’яти осіб без урахування осіб віком до 14 років;

-службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше, ніж за два дні органи Національної поліції області.

Додатково до цих обмежень буде заборонена посадка та висадка пасажирів на регулярні та нерегулярні рейси міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом в населені пункти Івано-Франківської області та з них.

Заклади громадського харчування можуть працювати лише навинос, а розважальні заклади, нічні клуби, кінотеатри, спортивні зали – тимчасово припинити роботу.

Крім того, на час дії жорстких карантинних обмежень у регіоні заборонено проведення культурних і релігійних заходів.

Освітній процес призупиняється і відбуватиметься із використанням технологій дистанційного навчання.

Нагадуємо, що ми продовжуємо перевіряти розважальні заклади, торгові центри, магазини, установи харчування, перевізників та інших суб’єктів господарювання щодо дотримання ними карантинних обмежень, які діють. Для цього працюють мобільні групи, які стежать за дотриманням карантину.

Закликаємо прикарпатців з розумінням та відповідальністю поставитися до діючих карантинних заходів та вимог поліцейських щодо необхідності їх дотримання. Підкреслюємо, що усі ці заходи вживаються з єдиною метою – зупинити розповсюдження захворювання та зберегти людські життя. Будьте свідомими, подбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих!

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux