Портал в режимі тестування та наповнення
Двоє осіб загинули, семеро отримали травми: поліцейські встановлюють обставини автопригод на Прикарпатті
Опубліковано 19 квітня 2023 року о 11:40

Одразу три дорожньо-транспортні пригоди трапились на Івано-Франківщині минулої доби. Аварії з летальними наслідками відбулись у селах Саджавка та Назавизів, а з травмованими особами в селі Корнич, Коломийської ТГ. За усіма фактами дорожньо-транспортних пригод поліція розпочала досудові розслідування.

18 квітня близько 17:00 на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію, що сталась на території Коломийської ТГ. Слідчо-оперативною групою встановлено, що зіткнулися дві іномарки – «SUZUKI», за кермом якої був 37-річний мешканець Закарпатської області та «AUDI», якою керувала 23-річна мешканка с. Замулинці. У результаті автопригоди 37-річний водій «СУЗУКІ» та його чотирьох пасажирів: 68, 54, 31 та 29 років доставлено до лікувальних закладів з різними травмами. Госпіталізували також 23-річну водійку «Ауді» та її 24-річного пасажира. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.





Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась в селі Назавизів, що на Надвірнянщині.


49-річний чоловік, керуючи автомобілем «Toyota», здійснив наїзд на 57-річну місцеву мешканку, яка на момент аварії перебувала на проїзній частині дороги. Жінка померла в кареті швидкої допомоги.
Водія поліцейські перевірили на стан сп’яніння. Він був тверезий.


Аварія з летальним наслідком трапилась близько 22 години поблизу села Саджавка на автодорозі «Делятин - Раківчик». 44-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи транспортним засобом "MERCEDES-BENZ Sprinter», допустив наїзд на 56-річного велосипедиста. Від отриманих травм мешканець села Іванівці помер на місці. Водія поліцейські перевірили на стан сп’яніння. Він був тверезий.


За обома фактами аварій поліцейські розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.


Поліція Прикарпаття звертається до водіїв: бути обачними на дорогах, не порушувати Правила дорожнього руху, не перевищувати швидкісний режим, дотримуватись дистанції та не сідати за кермо в нетверезому стані. Тож закликаємо учасників дорожнього руху бути особливо уважними та обережними на дорогах.




Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux