Портал в режимі тестування та наповнення
Двоє людей травмувались в ДТП на Прикарпатті: поліція з’ясовує обставини
Опубліковано 03 грудня 2022 року о 11:00

Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися минулої доби в Коломиї та в обласному центрі. Слідчі розпочали кримінальні провадження, з’ясовують всі обставини подій.

2 грудня близько 23 години до Івано-Франківського РУП надійшло повідомлення про аварію між двома легковиками. Поліцейські попередньо встановили, що 39-річний, місцевий мешканець, керуючи Renault Logan, рухаючись з другорядної вулиці в сторону кільцевої розв’язки, не надав перевагу в русі та здійснив зіткнення з автомобілем Renault Megane Scenic, під керуванням місцевої мешканки, яка рухалась головною дорогою.  Внаслідок ДТП пасажира Renault Logan з травмами доставлено до лікувального закладу.  
Керманичів перевірено на стан сп’яніння. З’ясувалось, що водій Renault Logan перебув у наркотичному сп’янінні, що підтвердив висновок медичного обстеження.  



За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 – 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.


Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася о 20 годині в Коломиї.  Як з’ясували правоохоронці, 53-річна, місцева мешканка, керуючи Mercedes-Benz, не обрала безпечної швидкості руху та вчинила наїзд на 43-річного пішохода.  Останній переходив дорогу поза межами пішохідного переходу, у темну пору доби,  без світлоповертаючих елементів на одязі.  Чоловіка госпіталізували до медзакладу. 



Водійка -  твереза. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватись ПДР.

Нагадуємо пішоходам, використовуйте світловідбивачі на верхньому одязі в темну пору доби. Пам’ятайте, переходити  дорогу можна лише у спеціально відведених для цього місцях та переконавшись, що це безпечно для усіх учасників дорожнього руху.

Керманичам автомобілів, потрібно правильно вибирати режим роботи фар та інших світлових приладів. Оцінюйте дорожню обстановку, дотримуйтеся вимог щодо швидкості руху та дистанції між транспортними засобами. Не сідайте  за кермо в стані сп'яніння. 


Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux