Портал в режимі тестування та наповнення
За минулу добу на дорогах Івано-Франківщини внаслідок ДТП дві людини загинули, ще дві - травмувалися
Опубліковано 21 липня 2019 року о 11:47

Дорожньо-транспортні пригоди трапилися в Івано-Франківську, Галичі та Снятинському районі.

Так, 20 липня, близько 10 години 40 хвилин, 33-річна мешканка Тисмениці, керуючи  автомобілем марки «Mitsubishi Lanser» в місті Івано-Франківську, повертала з вулиці Стуса і не надала переваги в русі пішоходам, відтак здійснила наїзд на дворічну дівчинку. Дитина переходила проїзну частину на регульованому пішохідному переході.

Внаслідок ДТП пішохід отримала закритий перелом лівої стегнової кістки.

Цього ж дня ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася в Галичі.  Як попередньо встановлено, 27-річний мешканець району, керуючи мотоциклом «Kawasaki» рухався ділянкою автодорого Н-09 «Мукачево-Львів»,  у напрямку м. Івано-Франківськ, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, унаслідок чого на повороті виїхав за межі проїзної частини  та вчинив наїзд на дорожнє огородження.

У результаті аварії водій мотоцикла та його пасажир 1992 року народження загинули  на місці події.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі  Орелець, Снятинського району. Близько 13 години 18 хвилин, 53-річний мешканець Чернівці, керуючи автомобілем «Ford Siera», здійснив зупинку та стоянку даного автомобіля, на проїжджій частині. Це призвело до у складення руху  на даній ділянці дороги,  та змусив інших учасників різко гальмувати та змінювати напрямок руху, яке призвело до ДТП.

Проте, 30-річний водій керуючи автомобілем «Mercedes-Benz sprinter», не дотримавшись безпечної дистанції, та здійснив зіткнення із вищевказаним автомобілем. У свою чергу ще один 27-річний водій керуючи автомобілем «Mercedes-Benz sprinter», не дотримавшись безпечної дистанції, здійснив зіткнення із попереднім авто марки «Mercedes-Benz sprinter».В цей час 36-річний кермувальник з Республіки Молдови на автомобілем «Volkswagen Caravelle», не дотримавшись безпечної дистанції, здійснив зіткнення із вище вказаним автомобілем, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіштовхнувся з автомобілем «ВАЗ 2104», під керуванням громадянина, 1954 року народження  мешканця Снятинського району.

Внаслідок ДТП водія автомобіля «ВАЗ 2104» з отриманими тілесними ушкодженнями доставлено до лікувального закладу.

Усі водії – тверезі.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху  слідчими розпочато кримінальні  провадження за ч. 1, 2 ст. 286  Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, переконуватися у безпечності маневрів, не сідати за кермо в нетверезому стані,  адже це призводить до непоправних наслідків.

 

Сектор комунікації

 поліції Івано-Франківщини

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux