Портал в режимі тестування та наповнення
До кожної людини потрібно відноситися з повагою: заступниця начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Івано-Франківській області
Опубліковано 12 березня 2020 року о 16:00

Служба в поліції вимагає цілодобової зайнятості і на рівні з чоловіками правопорядок забезпечують представниці жіночої статі.

Хто вони – жінки в погонах?

Сьогодні знайомимо вас з капітаном поліції Надією Куцою заступницею начальника управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Наша героїня має досвід роботи і в Прикарпатському факультеті Національної академії внутрішніх справ, і в Управлінні патрульної поліції, і в Головному управлінні Нацполіції в області. Пройшла кар’єрний ріст і зарекомендувала себе як професіонал в кадрових справах. Без неї ніяк – це про Надію, бо людина справді на своєму місці. Поліцейська обожнює роботу з людьми, хоч знає, що сфера надання послуг  – важка праця. Касир, бухгалтер, провідний спеціаліст і кадровик… Надія випробувала свої сили не в одній сфері, хоч з дитинства мріяла стати хірургом, але самостійного життя хотілося «вже і негайно».

Надія Куца у правоохоронній системі працює десять років, а до того чотири роки трудилася як вільнонайманий працівник. Згодом атестувалася, бо захотілася одягти формений одяг і взятися за розкриття злочинів та допомогу людям, але продовжила працювати при навчальному закладі. У 2015 році вирішила пройти відбір у патрульну поліцію – ще один шанс вийти на лінію. Про таке рішення нікому не розповідала: ні рідним, ні колегам. Самотужки випробовувала свої сили, адже на одне місце претендували майже тридцять людей. Вважала, що її, як атестованого працівника при вузі, не візьмуть. Та силу волі цієї кандидатки помітили і при відборі – Надія пройшла. Доля знову закинула її у кадри Управління патрульної поліції, а не в екіпаж. Тоді поліцейська зрозуміла, що це таки її напрямок і відчула себе потрібною. Надя каже, що на будь-якій роботі вміє знайти себе і вправно все виконувати, а керівництво і колеги підтверджують.

За рік патрульна одружилася. До речі, з поліцейським, з яким разом працювали у вузі.

Минулого року Надії Куцій запропонували посаду в Головному управлінні Національної поліції в області і вона погодилася, успішно пройшовши всі етапи.

Поліцейська допомагає усім, бо вже надто любить свою роботу. Коли чогось не знає, то обов’язково дізнається:

«Кадри – це специфічна робота: когось звільнили, когось поновили.... Я працюю для того, щоб людина вийшла за двері кабінету, отримавши відповіді на поставлені запитання. Вмію казати «ні», але мене запитують як кадровика – професіонала своєї справи. То як не допомогти?!».

А ще поліцейська обожнює активний спосіб життя. На місці сидіти – точно не для неї. Надія часто подорожує, найближчим часом планує відвідати Марокко. Самостійно займається організацією поїздок. Також займається гірськолижним спортом. А ще волонтерить, але про це не розповідає навіть друзям. Часто допомагає потребуючим сім’ям речами і продуктами.

Наприкінці звернулася і до колег-поліцейських:

«Поліцейським бажаю терпіння. Ставтеся до кожного з повагою і неважливо чи це потерпілий, чи зловмисник. Впевнена, що від цього багато залежить».

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux