Портал в режимі тестування та наповнення
Безпека прикарпатців понад усе: в Городенківській територіальній громаді відкрилась друга поліцейська станція
Опубліковано 05 квітня 2024 року о 09:15

Безпековий осередок розташований в центрі села Росохач. Це одне із найвіддаленіших сіл тутешньої громади. Разом з поліцейською станцією віднині тут функціонує Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства.  

З роботою станції та Денного центру ознайомились начальник Головного управління поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, його заступник Остап Білейчук, представники обласної військової адміністрації, голова територіальної громади, місцеві мешканці тощо. 
 
Новий безпековий осередок  - просторий, комфортний, з сучасним ремонтом. Тут є все необхідне для роботи поліцейського офіцера громади та допомоги потерпілим від домашнього насильства. «Поліцейська станція забезпечує безпеку мешканців в межах десяти сіл. Зв'язок з містом Городенка не зовсім простий. Тож людям для того, щоб написати якусь заяву в поліцію чи отримати кваліфіковану допомогу правоохоронця, треба було їхати в місто, а це долати десь понад 35 кілометрів. Відсьогодні поліцейський тут на місці, будь-хто може сюди звернутися за допомогою», - розповів голова Городенківської територіальної громади Богдан Кобилянський.
Правопорядок забезпечуватиме поліцейський офіцер громади  Богдан Мотрук. Під опікою 25-річного правоохоронця понад 7 тисяч громадян. Це мешканці Росахача та всіх навколишніх сіл. «В будь-який час дня і ночі я готовий допомагати людям, сприяти вирішенню їхніх клопотів та проблем в межах компетенції поліції. Наразі найбільш поширене правопорушення з яким доводиться стикатись на території обслуговування  -  це домашнє насильство, тож прикладаю максимум зусиль для протидії цього негативного явища », - зазначив старший лейтенант Богдан Мотрук.
Поліцейський  офіцер громади забезпечений новим службовим транспортом,  засобами зв’язку та всім необхідним для ефективного несення служби. «Поліція сьогодні працює 24/7. Мешканці повинні відчувати себе в безпеці навіть у найвіддаленіших селах.  Громадяни мають знати, що є кому допомогти, захистити та забезпечити їм справедливість та законність. Наші поліцейські сьогодні не лише працюють в тиловій області, вони перебувають і в зоні проведення бойових дій, дають відсіч ворогу. Це наші вибухотехнічні служби, слідчі, експерти-криміналісти тощо. Ми працюємо, і ні на мить не зупиняємось», - підсумував начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько.  
Нагадаємо, проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції в Івано-Франківській області спільно з територіальними громадами, з якими підписано відповідні меморандуми про співпрацю, для створення безпечного середовища для кожного мешканця Івано-Франківщини.


Сектор комунікації 

поліції Івано-Франківщини 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux