Портал в режимі тестування та наповнення
Безпека об'єднує: поліцейські та громадськість зустрілися з представниками канадської поліції
Опубліковано 29 вересня 2021 року о 19:15

29 вересня начальник поліції Івано-Франківщини Сергій Безпалько, керівництво управління патрульної поліції та громадська організація «Дом4824» провели зустріч із представниками Канадської поліцейської місії в Україні та Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP).Під час зустрічі обговорили основні питання щодо посилення заходів безпеки дорожнього руху в області та реалізації діючих та подальших спільних проєктів.

Начальник обласної поліції Сергій Безпалько повідомив, що Прикарпаття залишається регіоном з високим рівнем безпеки. І в тому, що Івано-Франківщина вважається одним із найбільш безпечних регіонів, а в населених пунктах краю панує громадський спокій і злагода, є заслуга не тільки правоохоронних органів, а й громади, мешканців області, які відзначаються особливою культурою поведінки.

Поліцейські постійно вживають превентивних заходів, аби місцеві мешканці почували себе у безпеці.

Посилену увагу працівники поліції приділяють профілактичним заходам, метою яких є підвищення безпеки учасників дорожнього руху та запобігання ДТП, недопущення домашнього насильства тощо.

Полковник поліції Сергій Безпалько також зазначив, що завдяки партнерству з іноземними колегами прикарпатська поліція постійно переймає позитивний досвід роботи та втілює інноваційні проекти. Особливої популяризації на Івано-Франківщині набули теорія «розбитих вікон» та модель САРО.

Канадськими колегами відзначені позитивні тенденції у роботі поліцейських та громадської організації, адже зараз реалізується спільний проєкт поліції та громадських організацій, місцевої влади - «Обирай безпеку» за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP).

У рамках проєкту 30 вересня відбудеться міжнародний форум «Нульова смертність на дорогах Франківщини» за адресою м. Івано-Франківськ, вул.Шевченка, 11 (актовий зал Католицького ліцею).

Форум буде присвячений поведінковим аспектам безпеки дорожнього руху.

Крім того, на зустрічі особливу увагу пропонувалось акцентувати на взаємодії поліції з дітьми задля підвищення та завоювання рівня довіри громадян, встановлення відповідних білбордів, соціальної реклами щодо пропаганди безпекового середовища.

Ключовими темами для обговорення залишаються безпека дорожнього руху, протидія насильства в сім'ї, а також підвищення рівня правової свідомості та культури громадян.

Сектор комунікації

  поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux