Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
146 днів служби в умовах війни: прикарпатські поліцейські цілодобово дбають про безпеку громадян
Опубліковано 19 липня 2022 року о 11:46

Поліцейські області продовжують забезпечувати надійний тил для усіх, кому на сьогодні потрібна допомога, несуть службу 24/7: опрацьовують виклики, розкривають злочини, забезпечують правопорядок, виконують бойові завдання, допомагають вимушено переселеним особам, піклуються про наших маленьких українців та вірять у нашу перемогу.

Працівники поліції області контролюють криміногенну ситуацію краю, невідкладно реагують на кожне повідомлення громадян та здійснюють активну профілактичну роботу для запобігання злочинності.

На спецлінію 102 щодоби надходить у середньому 500-600 повідомлень. Поліцейські територіальних підрозділів ГУНП, а також патрульні, опрацьовують та реагують на усі звернення громадян, яких на сьогодні понад 95 тисяч.

Працівники поліції несуть службу на блокпостах, контролюючи в’їзди та виїзди громадян за межі області із необхідною перевіркою документів усіх осіб. Велику увагу поліцейські приділяють безпеці на автодорогах. Правоохоронці постійно забезпечують громадський порядок на території всіх населених пунктів області. У кожному місті та селі працівники поліції завжди поряд та готові прийти на допомогу.

На територію Прикарпаття постійно приїжджають українці з інших областей, поліція дбає про те, щоб їх перебування тут було максимально спокійним та безпечним.

На території області продовжує діяти комендантська година з 23 години вечора до 5 годину ранку. У цей період громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи. Також поліцейські закликають: не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Коли чуєте сирену, зберігайте спокій та йдіть в укриття. Будьте відповідальні за своє життя та життя близьких!

Також правоохоронці нагадують про те, що у випадку надзвичайних чи підозрілих ситуацій потрібно одразу ж звертатися на лінію «102» чи на додатковий номер +380638410411. Можна також писати повідомлення на сторінку «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням https://www.facebook.com/frankivsk.police/ чи звернутись у чат-бот @ifpolice_bot Telegram.

Нас не зламати! Все буде Україна!

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux