Портал в режимі тестування та наповнення
139 днів війни: поліцейські Івано-Франківщини продовжують забезпечувати правопорядок у режимі 24/7
Опубліковано 12 липня 2022 року о 09:45

Поліцейські спільно з нацгвардійцями та представниками громадських формувань й надалі посилено несуть службу та дбають про безпеку населення. Працівники поліції цілодобово патрулюють вулиці Івано-Франківська та інших населених пунктів області, несуть службу на блокпостах, опрацьовують виклики, розкривають злочини, виконують бойові завдання, допомагають вимушено переселеним особам, піклуються про наших маленьких українців, а також виконують інші функції, визначені режимом воєнного стану.

Щодоби правоохоронці в посиленому режимі здійснюють комплекс необхідних заходів для збереження стабільної оперативної обстановки в регіоні. Ситуація в області контрольована.

Оператори служби «102» цілодобово приймають повідомлення від громадян. За минулу добу, 11 липня, таких повідомлень надійшло близько 500 – усі вони опрацьовані. Загалом, починаючи з 24 лютого, працівники поліції отримали та оперативно відреагували на понад 91 тисячу повідомлень громадян.

На усіх в’їздах до області продовжують працювати блокпости, де несуть службу працівники поліції. Правоохоронці перевіряють документи та автомобілі усіх, хто в’їжджає на територію області. Також додатково перевіряються всі підозрілі громадяни. За порядком у територіальних громадах стежать поліцейські офіцери, які напряму взаємодіють із мешканцями та контролюють ситуацію на ввірених територіях.

З 23 години вечора до 5 годину ранку на території області продовжує діяти комендантська година. В цей час громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.

Також поліцейські закликають: не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Коли чуєте сирену, зберігайте спокій та йдіть в укриття. Якщо виникають проблеми з дзвінком на лінію 102, скористайтеся додатковим телефоном: +380638410411 або напишіть своє повідомлення на сторінку у фейсбуці «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням: https://www.facebook.com/frankivsk.police/ чи звертайтесь у чат-бот @ifpolice_bot Telegram.

Тримаємо стрій! Перемога за нами!

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux