Портал в режимі тестування та наповнення
Керівник поліції Прикарпаття розповів на сесії обласної ради про результати діяльності поліції за півроку
Опубліковано 14 вересня 2021 року о 10:15

10 вересня під час дев’ятої сесії Івано-Франківської обласної ради очільник прикарпатської поліції Сергій Безпалько проінформував представників влади і громадськості про роботу Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області з початку 2021 року.

Сергій Безпалько повідомив, що упродовж першого півріччя на лінію «102» надійшло 134 тисячі 109 дзвінків про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Зокрема за звітній період зареєстровано 3 тисячі 593 злочини, що на 135 менше ніж торік (2020 рік – 3728).

«Загалом превентивні та інші заходи дозволяють стверджувати, що Прикарпаття і надалі залишається одним із безпечних регіонів нашої держави, оскільки на 10 тисяч населення зареєстровано 25,5 злочинів, що значно менше ніж по Україні (по державі – 67,9 злочинів)», - зазначив начальник поліції області.

Наразі правоохоронці Прикарпаття розкрили всі тяжкі злочини, а саме: умисні вбивства (6), тяжкі тілесні ушкодження (6), розбої (5) та зґвалтування (3).

На території області несуть службу 32 поліцейських офіцерів громади на 23 територіальних громадах. Поряд із цим, до кінця року планується створити ще два десятки поліцейських станцій в  територіальних громадах.

Крім того, поліція Прикарпаття бере активну участь у проєктах МВС та Національної поліції, а саме: "Custody Records" (захист та дотримання прав і свобод затриманих осіб, відеофіксація всіх дій, які відбуваються із затриманими в поліції); "Фронт-офіс" (нова модель первинної комунікації із громадянами у відділах та управліннях поліції); "Поліцейський офіцер громади" (забезпечення кожної територіальної громади офіцером, який живе та працює на її території).

Наприкінці Сергій Безпалько наголосив на важливості співпраці поліції, влади і громади.

«Потреба у безпеці є однією з базових потреб людини, а співпраця поліції та громади – найкращий спосіб її забезпечити. Ми працюємо і робимо все для того, щоб мешканці і гості нашої області почувалися у безпеці».

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux